Obavijesti

Sport

Komentari 0

Više od 1100 poslovnjaka iz 97 kompanija trčalo je u Rijeci

Više od 1100 poslovnjaka iz 97 kompanija trčalo je u Rijeci
1

Najbolji u kategoriji velikih kompanija bili su članovi ekipe HŠ d.o.o., u kategoriji srednjih pobjedu je odnio Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci, dok je među malim kompanijama slavilo poduzeće Rijekaprojekt d.o.o

VIDEO

S Gata Karoline Riječke u četvrtak, 24. svibnja, krenula je druga utrka trećeg izdanja najpopularnijeg poslovno-sportskog događanja MAGENTA 1 B2B RUN, a za titulu najbrže kompanije borilo se više od 1100 zaposlenika iz 97 kompanija. Stvaranje radne okoline koja zaposlenicima omogućuje ravnotežu između privatnog i poslovnog života preduvjet je za karijerni uspjeh, što svakodnevno prepoznaje sve veći broj poslodavaca. Stoga ne iznenađuje podatak da se u ovakve aktivnosti svakodnevno uključuje sve više kompanija iz cijele Hrvatske. 

- U četvrtu sezonu najvećeg poslovnog okupljanja u Hrvatskoj krenuli smo sa sjajnom atmosferom u Splitu, a Rijeka je samo potvrdila koliko zaposleni uživaju u ovakvim aktivnostima izvan poslovnog okruženja. Posebno je motivirajuće vidjeti volju i odlučnost kojom sudionici pomiču vlastite granice, a jednako dobru atmosferu očekujemo i u preostala dva grada, Osijeku i Zagrebu - rekao je Marko Žunić, organizator MAGENTA 1 B2B RUN utrke.

Prvo mjesto u kategoriji velikih kompanija pripalo je ekipi HŠ d.o.o., u kategoriji srednjih Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, dok je među malim kompanijama slavilo poduzeće Rijekaprojekt d.o.o. 

- Za dobar rezultat bitno je samo da postoji kontinuitet, konstanta, srce i da se vjeruje. Kada spajate dvije ljubavi, kao što su trčanje i ljubav prema poslu, onda ništa nije problem. Trčanje da neku novu energiju, a MAGENTA 1 B2B RUN potakne eksploziju svih dobrih emocija u timu - izjavila je Lada Tedeschi Fiorio iz Atlantic Grupe d.d. koja je prva stigla do cilja u pojedinačnoj konkurenciji ženskih trkača.

Partner MAGENTA 1 B2B RUN događanja je Hrvatski Telekom, za organizaciju se brine Run&Trek, prva trgovina specijalizirana za trčanje u Hrvatskoj, a suorganizator projekta je agencija 404. 

- U Hrvatskom Telekomu stalno vodimo brigu o zdravlju zaposlenika te razvijamo programe kojima želimo reducirati stres, stvoriti dobro radno okruženje i poboljšati osjećaj zadovoljstva. Sport u tome svakako ima veliku ulogu, i zato potičemo naše zaposlenike da se uključe u fizičke aktivnosti poput MAGENTA 1 B2B RUN utrke i steknu zdrave navike, ali i da se zbliže međusobno i s kolegama iz drugih kompanija - izjavila je Marija Felkel, članica Uprave Hrvatskog Telekoma zadužena za ljudske resurse.

Iduća utrka je u Osijeku 14. lipnja dok je velika završnica, kao i svake godine, u Zagrebu, 13. rujna . Više detalja možete saznati na službenoj stranici www.b2brun.hr.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid
UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....
NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''