Sport

Komentari 34

Vječni derbi HNL-a: Evo gdje gledati Hajduk protiv Dinama

Vječni derbi HNL-a: Evo gdje gledati Hajduk protiv Dinama

Imamo prednost, mirnoću i kvalitetu i sve vodi k tome da ćemo izboriti još jedan naslov prvaka , rekao je Krznar uoči velikog derbija kojeg možete pratiti i putem tekstualnog prijenosa na portalu 24sata

Pred nama je zaostala utakmica 22. kola, veliki derbi Hajduka i Dinama na Poljudu. Utakmicu možete pratiti uživo od 18 sati na programu Arenasport 3. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo Media Day

U slučaju da Dinamo pobijedi Hajduk na Poljudskoj ljepotici, već u petak može postati prvak - ako Osijek izgubi od Gorice ili ako u nedjelju 'modri' pobijede Rijeku. 

- Hajduk i Rijeka su pred nama, tražit ćemo puni plijen apsolutno. Svjesni smo da s daj Bože te dvije pobjede, rješavamo situaciju što se tiče pobjednika. Ostaju još samo formalnosti, nećemo se opuštati, ali to bi bilo ono idealno. Nećemo očajavati ako se idealan plan ne dogodi. Imamo prednost, mirnoću i kvalitetu i sve vodi k tome da ćemo izboriti još jedan naslov prvaka - rekao je trener Dinama Damir Krznar pa dodao: 

- Veseli me da i njima igra samo pobjeda. Ajmo ući u jednu pravu sportsku bitku gdje obje momčadi nastoje doći do pobjede i samim time očekujem atraktivnu utakmicu.

Hajduk je u posljednjoj utakmici pobijedio Rijeku 3-2, a Paolo Tramezzani u ovoj se utakmici osim za bodove, vjerojatno bori i za poziciju u klubu. 

- Po mom mišljenju ovaj derbi nikada nije obična utakmica i što se tiče karaktera, motivacije i pripreme utakmice, tu se vrlo malo mijenja. Postoje i utakmice u kojima često ne treba mnogo, već je dovoljan nekakav detalj i vjera u sebe dok pokušavaš raditi stvari u kojima si dobar i koje  mogu promijeniti tijek, bilo pozitivno, bilo negativno. Nadamo se da ćemo biti dovoljno vješti da možemo iskoristiti pozitivne stvari koje dolaze s naše strane - rekao je trener Hajduka. 

Hajduk se trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice HNL-a s osvojenih 47 bodova, a Dinamo kao vodeći na ljestvici ima 74 boda.

Najčitaniji članci