Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Vlajčeviću 'cipela’ zbog slučaja 'Buljat - Smrekar'

Igrači Hajduka i Varteksa su, unatoč jasnoj snimci, u iskazima rekli kako udaranja nije bilo. Vlajčević je to prihvatio i - potpisao si otkaz...

I. Kralj
Foto: I. Kralj
1 komentara

Izvješće disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića nije prihvaćeno i on će vjerojatno biti smijenjen, najavio je Igor Štimac.
Vlajčeviću je “presudilo” međusobno udaranje Jurice Buljata i Matije Smrekara. U zadnjoj minuti dvoboja Hajduka i Varteksa u Varaždinu došlo je do udaranja, što se jasno vidi na televizijskom snimci. No igrači su u izjavama demantirali bilo kakvo udaranje i Vlajčević je njihove iskaze odlučio prihvatiti. A to se prvom čovjeku Udruge prvoligaša nije osobito svidjelo...
- Svi su vidjeli što se dogodilo i nije bilo nikakvog razloga za odugovlačenje s odlukom - rekao je Štimac i dodao:
- Time je kompromitirao svoj daljnji rad i Skupština udruge prvoligaša o njemu će odlučivati u siječnju.
U prijevodu, Krešimir Vlajčević će tijekom zimske stanke postati bivši disciplinski sudac. Na njegovo mjesto doći će netko drugi, netko tko za očito udaranje neće igrače kazniti sa 30.000 (Buljat), odnosno 4000 kuna (Smrekar). A baš je to napravio Vlajčević.

DINAMO ZAHLADIO ODNOSE S UDRUGOM
Na sjednici Udruge prvoligaša nisu došli predstavnici Osijeka, Šibenika, Zadra i - Dinama. Jedino se ovi posljednji nisu ispričali niti su javili da njihov predstavnik Vrbanović neće doći.
- Postoje naznake da je Dinamo odlučio zahladiti odnose s Udrugom - rekao je Igor Štimac.

Naši partneri pišu
Message