Obavijesti

Sport

Komentari 47

Vlak i bus za tri boda: Barca putovala 4 sata do Pamplone

Vlak i bus za tri boda: Barca putovala 4 sata do Pamplone
1

U subotu su u Španjolskoj štrajkali kontrolori leta i na Nou Campu su se našli u nevolji. U 16 sati su krenuli iz Barcelone, na stadion stigli pet minuta prije utakmice

VIDEO

Na ogled s Osasunom u Pamplonu igrači Barcelone trebali su putovati po uhodanom običaju. Na dan utakmice sjednu na avion, odigraju i vrate se kući...

Ali u subotu su u Španjolskoj štrajkali kontrolori leta i na Nou Campu su se našli u nevolji. Rano poslijepodne iz španjolskog saveza javili su kako je utakmica odgođena za nedjelju, ali brzo se javio ljutiti Jose Mourinho.

- Eto, tako to radi Barcelona. Zašto bi oni bili privilegirani? Sami su krivi ako ne dođu na utakmicu - rekao je trener Real Madrida.

Slučajno ili ne, ali nedugo potom iz saveza su demantirali vijest da je utakmica odgođena i Barcelona je morala na dugačak put.

Ekspresnim vlakom krenuli su iz Barcelone u 16 sati, četiri sata prije zakazanog početka utakmice. Vlakom su došli do Zaragoze, a potom autobusom jurili do Pamplone. Na stadion su stigli u 19.55, pet minuta prije početka utakmice. Domaćini su se strpili i dvoboj je počeo oko 20.50 sati.

A na terenu - ništa novo. Pedro je zabio prvi, Messi drugi i treći gol, Barcelona je slavila 3-0 i krenula na put kući. Ovoga puta bez žurbe, s nova tri boda u džepu.

Ronaldo s dva gola slomio Valenciju

Nogometaši Reala nakon debkla u El Clasicu frustracije su izbacili na Valenciji u 14. kolu Primere. 'Los Blancosi' su slavili puno teže no što rezultat od 2-0 sugerira. Domaćini su se razigrali tek nakon isključenja Davida Albelde u 64. minuti. 

U 72. minuti Ronaldo je nakon Özilovog progiravanja načeo mrežu Valencije, a točku na i postavio je u 86. minuti 16 golom u prvenstvu. Uz maksimalni omjer od sedam pobjeda na domaćem terenu, Real zaostaje za vodećom Barcelonom jedan bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju