Obavijesti

Sport

Komentari 34

Vlašić: Dobrim igrama u CSKA sam zaslužio izbornikov poziv

Vlašić: Dobrim igrama u CSKA sam zaslužio izbornikov poziv
2

Nova imena na popisu izbornika Zlatka Dalića su Nikola Vlašić i Josip Brekalo, čime je ispunjena najava kako će za ovu reprezentativnu akciju pozvati nekoliko mladih igrača.

VIDEO

Iako su mnogi smatrali kako je upravo Nikola Vlašić poziv zaslužio i ranije, on sam se nikad nije gurao u reprezentaciju i razmetao velikim izjavama. No nakon sjajnog početka sezone u dresu moskovskog CSKA, koji je obilježio s pet golova i dvije asistencije, i sam je svjestan koliko vrijedi.  

- Dosta se pričalo i pisalo o mom pozivu u A reprezentaciju, vjerojatno bih ga već i dobio da nam nisu bile tako važne europske kvalifikacije U-21 reprezentacije, a i izbornik mi je dao do znanja da će me pozvati, tako da sam se nadao i očekivao poziv, i nije me iznenadio – kazao nam je Nikola, koji će konkurirati za naredne dvije kvalifikacijske utakmice reprezentacije protiv Španjolske i Engleske u sklopu Lige nacija.

- Već sam bio dio reprezentacije, no sada ipak dolazim s malo boljom podlogom iz kluba, i mogu se nadati i određenoj minutaži. Znao sam i ranije što mogu, bilo je samo pitanje hoću li dobiti priliku, samo sam tražio minutažu da pokažem koliko vrijedim. Zbog toga ove igre u CSKA za mene uopće nisu iznenađenje, samo sam čekao klub koji će mi dati priliku da pokažem što znam. 

Zlatko Dalić vjeruje u mlade snage, svjestan je kako reprezentaciji treba svježa krv.

- Brekalo, Vlašić i Ćaleta-Car dali su značajan doprinos mladoj reprezentaciji, sada je pravo vrijeme da budu s nama te svojom energijom i talentom daju dodatni poticaj A reprezentaciji - rekao je Dalić.

Nikola je svjestan da ulazi u reprezentaciju u čijem veznom redu igraju igrači Reala, Barcelone, Chelsea, Intera... 

- Znam u kakvu momčad ulazim, znam i da neću odmah dobiti priliku na mojoj idealnoj poziciji na kojoj mogu dati najviše, ali pokušat ću dati sve od sebe u bilo kojoj ulozi, pokušat ću pomoći reprezentaciji koliko mogu – kaže Vlašić. 

Jasno je Vlašić pokazao od početka sezone da je njegova idealna pozicija u sredini terena, odmah iza napadača, no Dalić će mu za početak vjerojatno namijeniti ulogu desnoga krila, na kome Dalić u ovom trenutku nema pravo rješenje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom