Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vonn: Po Jadranu ću jedriti kada odem u mirovinu

Vonn: Po Jadranu ću jedriti kada odem u mirovinu
1

Lindsay Vonn, najbolja skijašica svijeta, sutra će skijati na jednoj od svojih najdražih utrka, a na Snježnoj kraljici očekuje novi uspjeh

VIDEO

U Zagrebu sam već po drugi-treći puta i i jako mi je lijepo. Velika je to promjena u odnosu na ostale postaje Svjetskog kupa jer si u velikom gradu. Svi mi već početkom Svjetskog kupa pričamo o Zagrebu, jer posebna je čast osvojiti tu predivnu krunu. Iako nisam najbolja u slalomu, nadam se da ću otići do kraja. U ovoj sezoni sve je moguće nakon što sam pobijedila u Leviju, rekla nam je Lindsay Vonn, najbolja skijašica svijeta.
U Gradsku kavanu dopratio ju je suprug Thomas Vonn. Nekada solidan skijaš, najbolji plasman mu je deveto mjesto na ZOI u Salt Lake Cityju, nije ju ispuštao iz vida dok je odrađivala intervjue "jedan na jedan".
- Puno sam naučila od Thomasa. Daleko je lakše kada je uz tebe netko tko je prije skijao. Nije strog kao trener - našalila se simpatična Amerikanka.
Iznimno cijeni Janicu Kostelić, bivšu vladaricu kristalnih globusa.
- Svima nam je žao što više ne skija jedna zvijezda kao što je bila Janica. Ali s druge strane, bez nje je puno lakše osvajati utrke, haha. Želim joj pune sreće u životu izvan skijanja, kazala je 24-godišnja skijašica iz Minnesote koja je 15 puta bila pobjednica u Svjetskom kupu.
O ostalim hrvatskim skijašicama također "bira riječi".
- Ana nas je sve jako iznenadila u Semmeringu. Nika je imala peh u drugoj vožnji, ali znam da će biti motiviranija u Zagrebu. Sjajne su cure i želim im puno uspjeha - rekla je Vonn.
Prije nego što je Zagreb dobio utrku Svjetskog kupa, za Hrvatsku je čula samo po jednom.
- Brojni prijatelji jedrili su po Hrvatskoj i preporučivali su mi predivne uvale na Jadranu. Šteta, svih ovih godina uspjela sam vidjeti samo Zagreb. Sljedećih nekoliko sezona sigurno neću doći na Jadran, ali zato kad odem u mirovinu bit će vremena - zaključila je simpatična vlasnica kristalnog globusa, te se u pratnji supruga prošetala zagrebačkim Trgom Bana Jelačića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'