Obavijesti

Sport

Komentari 38

VOZI, MIŠKO Gazda se ne boji, Rijeka ide na pobjedu u Milano!

VOZI, MIŠKO Gazda se ne boji, Rijeka ide na pobjedu u Milano!
3

KONAČNO Igramo u Milanu, na San Siru... Prije pet godina nismo to mogli ni sanjati. Zovu me sa svih strana, sad svi znaju za Rijeku, rekao je Damir Mišković i najavio - pohod na tri boda

VIDEO

Starije generacije Riječana pamte susrete protiv Reala i Juventusa, mlađe one protiv Stuttgarta, Lyona, Seville... Danas Rijeka igra jednu od najvećih utakmica u povijesti, na San Siru.

Zadivljujući je Rijekin saldo u posljednjih pet godina.

Dva Kupa Hrvatske i Superkup zaslađeni su naslovom prvaka. Regija je na nogama, u šest sati prema Milanu je krenulo 4000 navijača Rijeke. Riječ je o najmasovnijem odlasku na gostovanje u povijesti kluba.

- Ma prekrasno, nemam riječi. Navijači će u danu napraviti tisuću kilometara, stali su još jednom iza kluba i u Milanu će nam biti vjetar u leđa, velika podrška. Ovo što rade je zahvala za sve što je momčad napravila, a i mi smo njima zahvalni. Jer to je fantastično - rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Idemo na pobjedu

Milan je, što se tiče financija, ugleda, trofeja, ma čega god hoćete, u usporedbi s Rijekom s druge strane galaksije. Samo jedan igrač, Leonardo Bonucci, plaćen je 42 milijuna eura, a na godinu ima, ni manje ni više nego deset milijuna. To je golem novac.


- Na zelenom travnjaku ne igra novac - kaže Matjaž Kek.

U pravu je, no Milan je potrošio brdo novca, Kessieja su platili 28 milijuna, Kalinića 25, Silvu 40 milijuna eura...

Potrošili su puno, pa Montella nema izbora, mora osvojiti Europsku ligu. Na tom putu danas će mu stajati omalena Rijeka. Omalena, no itekako velika srca. Na predaju se niti pomišljaju na to.

- Uvijek razmišljam samo o pobjedi, bez obzira na to protiv koga igramo. Tako će biti i u Milanu, idemo na pobjedu, a kako će završiti, vidjet ćemo - najavio je Mišković.

U Milanu na zadnjoj presici - ni slova o Rijeci!

U Milanu o Rijeci razmišljaju kao o lanjskom snijegu. Nije to ništa novo jer bogati i slavni rijetko govore o “sirotinji”. Tako dan uoči utakmice na tiskovnoj konferenciji Milana na Rijeku nisu potrošili niti jednu riječ. Ni spomena. Ni slova.

Neka. Takve stvari u pravilu podižu moral onim slabijima.

- Krećem busom u zoru. To je samo jedan od organiziranih autobusa. Očekujem 4000 navijača Rijeke na stadionu. Imponira nam da igramo utakmicu na spektakularnom San Siru. Od ‘navijačkih rekvizita’ spreman je odojak i 15-ak kobasica za prigristi putem. Navijačke rekvizite ne nosimo da nam ih netko ne ukrade - rekao je Zoran Prodanović Prlja, frontmen Leta 3, a u Milano ide i Damir Jurkotić, komičar i voditelj emisije “U zdrav mozak”.

Ma, samo da oznoje dres

- Zapravo, ne idem zbog utakmice nego idem obaviti shopping. Svi znaju da je Milano centar mode, manekenki i manekena, pa se nadam da ću dobiti neki dobar angažman - kaže Jurkotić.

Riječani su u euforiji, a nju je najbolje oslikao Mišković.

- Zovu me prijatelji iz Italije, čestitaju, sad svi znaju za Rijeku i ovakve nam utakmice dižu rejting. Zadovoljan sam, a ako ih pobijedimo, zadovoljstvo će biti potpuno. Ma samo da svatko pošetno oznoji Rijekin dres i ja sam sretan - završio je Mišković.

U to ne treba sumnjati. Rad i znoj Rijekin je moto...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda
DOČEKAO GOL

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda

Prvi je put hrvatski reprezentativac krenuo od prve minute otkad nosi dres Hajduka, a okrunio je to prekrasnim golom. No, bilo je to samo za bod jer je Istru krasno na početku u vodstvo doveo Lawal
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!