Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

"Vozili smo se u krivom smjeru pa je policiji radio megafon"

Da ne spominjem vožnju u kontra smjeru ispred Kremlja i potjeru murije i pozivanje na megafon da izađemo van iz auta, napisao je Mirko Filipović na svom Facebooku

Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
14 komentara

Mirko Filpović u utorak je proslavio 39. rođendan, a na Facebooku je prijateljima i navijačima zahvalio na čestitkama pa pritom podijelio iskustva s nedavnog puta u Moskvu. Tamo će se boriti protiv Aleksandra Emelianenka, a više ga je strah bilo lude vožnje nego ruskog gorostasa:

- Pozdrav svima! Evo da se prvo od srca zahvalim na brojnim čestitkama koje su me zaista obradovale, primio sam jako puno poruka i nažalost, nisam ih sve mogao ni pročitati, a kamoli odgovoriti na svaku, ali veliko hvala svima vama koji ste me se sjetili. Ovo je zadnji rođendan s pozivnim brojem 3, od iduće sa 4 kreće i tako... dok me ne zapadne 2 metra bez geometra. A do tada pojačavati treninge da kompenziram godine.

U subotu se vratio iz Moskve s press konferencije, bilo je super, LEGEND organizaciju vodi stvarno super ekipa, prva priredba koju su održali bila je zaista na vrhunskom nivou i žele tako raditi svaku iduću. 

U Moskvi sam bio samo jedan dan praktično i nisam puno uspio vidjeti, ali smo Stipe i ja uspjeli dobiti dva nervna sloma i četiri infarkta od vožnje kojom su nas vozali kroz  Moskvu, znači, 120-150 kroz centar po pljusku, s razmakom od auta ispred od solidnih metar i pol. Još me noge bole od kočenja, a Stipe iščupao rukohvat na zadnjem sicu od straha. Da ne spominjem vožnju u kontra smjeru ispred Kremlja i potjeru murije i pozivanje na megafon da izađemo van iz auta.

 Nakon toga večera u nekom poznatom noćnom klubu-restoranu, ne znam kako bih to nazvao, ljudi večeraju, a nekakav techno house, šta li, već toliko nabija da sam biftek morao konstantno pritiskati sa nožem jer bi odletio sa tanjura od vibracija, a bubnjići me još bole. Ne kužim kako netko može večerati u tim uvjetima i tu večeru još platiti i to masno, ali dobro, treba probati i to, a ja sam probao točno tri puta, prvi put, zadnji put i nikada više.

Toliko za sada, pozdrav i još jednom veliko hvala! - napisao je Cro Cop, kojem ovim putem želimo sve najbolje.

Naši partneri pišu
Message