Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Vozio pijan: Hugo Lloris ostao bez vozačke na 20 mjeseci...

Kako javljaju mediji, Francuz je, na području gdje je ograničenje brzine 50 km na sat vozio svoj automobil Porsche Panameru vrlo polako, manje od 25 km na sat što je izazvalo pozornost policije

Hugo Lloris drink driving charge
Foto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL
9 komentara

Golman i kapetan nogometne reprezentacije Francuske, aktualnih svjetskih prvaka, Hugo Lloris dobio je zabranu vožnje u trajanju od 20 mjeseci i mora platiti novčanu kaznu od 50.000 funti (56.120 eura) zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, pišu u srijedu britanski mediji.

Golman Tottenhama 31-godišnji Lloris imao je u krvi dva puta veću količinu alkohola od dopuštene kada ga je prošli mjesec policija zaustavila u centralnom dijelu Londona.

Kako javljaju mediji, Francuz je, na području gdje je ograničenje brzine 50 km na sat vozio svoj automobil Porsche Panameru vrlo polako, manje od 25 km na sat što je izazvalo pozornost policije.

Osim toga, automobil je krivudao prema parkiranim vozilima prije nego ga je Lloris ispravio da bi onda prošao kroz crveno svjetlo. Policija je izvijestila i da je zaudarao na alkohol i bljuvotinu.

Odvjetnik francuskog nogometaša David Sonn je jak miris alkohola pokušao objasniti činjenicom da je Lloris nazočio svečanoj večeri na kojoj su sudionici poprskani alkoholnim pićima. 

- 15. srpnja je bio najponosniji čovjek na svijetu. Samo 40 dana kasnije je uhićen. Bilo je ponižavajuće da je vezan lisicama i da je morao provesti noć u policijskoj postaji - kazao je Sonn.

ZABAVA! KVIZ: Izaberi fast food i saznaj koji si Vatreni.

Naši partneri pišu
Message