Obavijesti

Sport

Komentari 14

Vraća se euronogomet! Evo gdje pogledati završnicu EL-a i LP-a

Vraća se euronogomet! Evo gdje pogledati završnicu EL-a i LP-a
1

Europska liga nastavlja se u srijedu, a Liga prvaka se ponovno igra od petka. Naravno, zbog korona virusa igrat će se bez gledatelja. Završnica Lige prvaka igrat će se u Portugalu, a Europske lige u Njemačkoj

VIDEO

Prošlo je gotovo pet mjeseci, a u srijedu nam se napokon vraćaju europska nogometna natjecanja. Igrat će se Europska liga, a od petka nam se vraća i Liga prvaka.

Marcelo Brozović sa svojim će Interom u srijedu igrati protiv Getafea. Igrat će se samo jedna utakmica osmine finala, na neutralnom terenu u Njemačkoj. Oni klubovi koji su prije stanke zbog korona virusa uspjeli odigrati prve utakmice, odigrat će uzvratne utakmice, a oni koji nisu, igrat će samo jednu utakmicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Brozovićev penthouse u Milanu

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

U srijedu će se u Europskoj ligi igrati četiri utakmice. Šahtar i Wolfsburg, prvu su utakmici Ukrajinci dobili 2-1, zatim Kopenhagen i novi turski prvak Bašakšehir. U Turskoj je bilo 1-0 za domaćina. Manchester United na Old Traffordu dočekuje austrijski LASK in Linza. Prvu je utakmicu United dobio 5-0, a igraju i već spomenuti Inter i Getafe.

I u četvrtak se igraju četiri utakmice. Sevilla i Roma igra na samo jednu utakmicu, a tri su uzvrata. Bayer Leverkusen brani 3-1 protiv Glasgow Rangersa, Basel 3-0 protiv Eintrachta, a prva utakmica Wolverhamptona i Olympiacosa završila je 1-1.

Završnica Europske lige igrat će se u Njemačkoj, baš kao i utakmice Inter - Getafe i Sevilla - Roma.

Scottish Premiership - Celtic v Rangers

Četvrtfinala se igraju 10. i 11. kolovoza, polufinala 16. i 17. kolovoza, a finale je 21. kolovoza. Utakmice Europske lige možete gledati na kanalima Arena Sporta.

Podsjetimo, utakmice Lige prvaka možete gledati na kanalima Planet Sporta i HRT-a. Liga prvaka se vraća u petak. Prvo se igraju uzvrati osmine finala. U petak Juventus dočekuje Lyon, Francuzi brane 1-0, a Manchester City dočekuje Real, Englezi brane 2-1. 

U subotu Bayern doma brani 3-0 protiv Chelseaja, a na Nou Campu igraju Barcelona i Napoli. Prva utakmica završila je 1-1.

Završnica Lige prvaka igra se u Lisabonu, na stadionima Benfice i Sportinga. Od 12. do 15. kolovoza igraju se četvrtfinala, polufinala su 18. i 19. kolovoza, a finale je na Luzu 23. kolovoza.

U četvrtfinalu igraju PSG - Atalanta, Leipzig - Atletico. Ovi su klubovi u jednom dijelu ždrijeba i dat će jednog finalista. Pobjednik para Lyon/Juventus u četvrtfinalu ide na pobjednika para Real/Manchester City. Barcelona/Napoli u četvrtfinalu idu na Bayern/Chelsea. 

Uefini kupovi, TV raspored:

  • Šahtar - Wolfsburg (srijeda, 18.55) - Arena Sport 3
  • Kopenhagen - Istanbul Bašakšehir (srijeda, 18.55) - Arena Sport 4
  • Inter - Getafe (srijeda, 21 sat) - Arena Sport 3
  • Manchester United - LASK (srijeda, 21 sat) - Arena Sport 1
  • Sevilla - Roma (četvrtak, 18.55) - Arena Sport 3
  • Bayer Leverkusen - Rangers (četvrtak, 18.55) - Arena Sport 1
  • Wolverhampton - Olympiacos (četvrtak, 21 sat) - Arena Sport 3
  • Basel - Eintracht Frankfurt (četvrtak, 21 sat) - Arena Sport 1
  • Manchester City - Real Madrid (petak, 21 sat) - PlanetSport 1
  • Juventus - Lyon (petak, 21 sat) - PlanetSport 2
  • Barcelona - Napoli (subota, 21 sat) - HRT 2
  • Bayern - Chelsea (subota, 21 sat) - PlanetSport 1

Hrvati u Ligi prvaka: Mario Pašalić, Boško Šutalo (Atalanta), Šime Vrsaljko (Atletico), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Ivan Perišić (Bayern), Luka Modrić (Real Madrid).

Hrvati u Europskoj ligi: Marcelo Brozović (Inter), Marin Pongračić, Josip Brekalo (Wolfsburg), Karlo Bartolec, Robert Mudražija (Kopenhagen), Petar Filipović (LASK), Nikola Katić, Borna Barišić (Glasgow Rangers).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom