Obavijesti

Sport

Komentari 73

Vraćaju se u Čatež?! Niko seli "kockaste" iz Štimčeve baze

Novi izbornik reprezentacije Niko Kovač odlučio je premjestiti momčad iz hotela As. Trenutačno su dvije opcije. Sv. Martin na Muri i stara baza ‘kockastih’ u Brežicama

VIDEO

Osim što je izbacio “pola” Štimčeva stožera, Niko Kovač ne želi ni Štimčevu bazu, zagrebački hotel As. Želi poptuno novu reprezentaciju za kvalifikacije! A kreće i u obilazak igrača.

- Već sam u srijedu bio u kontaktu sa stožerom, skidali smo sve utakmice koje su nam važne. Sljedeći korak bit će obilazak igrača. Ne znam hoćemo li ih uspjeti sve obići, ali jedan dio hoćemo. To će biti iskusniji igrači - rekao je izbornik Niko Kovač.

Prvo je odletio na kratku turneju - posjetit će Marija Mandžukića i Luku Modrića. Kovač želi od dvojice iskusnih igrača saznati kakva je doista atmosfera u svlačionici reprezentacije, jesu li priče o svađama istinite, tko može biti novi vođa reprezentacije i što se dogodilo posljednja dva susreta. Nakon toga će otići u Leverkusen, gdje Darijo Srna i Eduardo da Silva gostuju sa Šahtarom u Ligi prvaka.

- Zanima nas njihovo razmišljanje, kakvo je stanje među igračima i u svlačionici. Jednostavno da vidimo zašto je došlo do toga - kaže Kovač.

Čim se vrati s putovanja, odlučit će i o novoj bazi hrvatskih reprezentativaca. Baza Igora Štimca, hotel As, odlazi u povijest. Kovač zamjera nedostatak komfora te manjak soba. Igor Štimac često je igrače znao puštati da spavaju u svojim kućama i stanovima u Zagrebu.

Tri su nove opcije. Sveti Martin na Muri, slovenske Brežice ili neki drugi hotel u Zagrebu.

U Sv. Martinu su se pripremale naše U-17 i U-19 reprezentacije, a do polufinala Europskog košarkaškog prvenstva Repeša i društvo stigli su također iz Sv. Martina. Nedostatak spomenutog kampa je udaljenost od Zagreba. Ima 124 kilometra, što je, po mišljenju Kovača, malo predugo za vožnju. Drugo, nema osvijetljenih terena, a novi izbornik želi da se trenira u vrijeme u koje će biti odigrana kvalifikacijska utakmica.

Primjerice, nema smisla trenirati u 14 sati ako će susret biti u 21. Stoga smo nekako skloni vjerovati da će repka opet u Čatež!

Šuker: Pa i Mourinho je morao iz Reala zbog loši rezultata, kako neće Štimac

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući