Obavijesti

Sport

Komentari 17

Vranković: Pa ne mogu ih sad poslati na Goli otok...

Vranković: Pa ne mogu ih sad poslati na Goli otok...
1

Osim poraza od Brazila sve druge utakmice na SP-u odigrali smo dobro, izjavili su predsjednik Saveza Danko Radić i izbornik Joke Vranković

VIDEO

Dan nakon nesretnog poraza od Srbije u osmini finala Svjetskog prvenstva hrvatski košarkaši sletjeli su na zagrebački aerodrom. Prvi je zračnu luku napustio kapetan Roko Ukić. Nije bio previše raspoložen za izjave. U prolazu je samo kratko prokomentirao glasinu da se povlači iz hrvatske reprezentacije:
- Odlazim iz reprezentacije? To ste vi čuli, ja nisam. Ostajem.
Marko Tomas kasnije je razjasnio priču o povlačenju.
- Ukić, Popović i ja u jednom smo se trenutku zapitali da nije možda do nas što stalno ovako gubimo utakmice i da bi možda bilo najbolje da se povučemo iz reprezentacije, ali kasnije smo se ipak malo smirili - rekao je Tomas koji nije krio razočaranje igrama hrvatske reprezentacije u Turskoj.
- Mi igrači nismo zadovoljni. Dobili smo samo autsajdere poput Irana i Tunisa. Bilo je loših stvari, no ipak smo se nekako skupili protiv Srbije. Nedostaje nam kvalitete. Ovo je realna slika hrvatske košarke, drugi jednostavno imaju bolje igrače - dodao je Tomas.
Ponajbolji hrvatski centar Ante Tomić izgledao je jednako utučeno kao nekoliko sekundi nakon poraza od Srbije:
- Ostao je gorak okus, barem meni. Trebali smo bolje igrati. Kad je nešto loše, onda je loše...
Predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Danko Radić stvari očigledno gleda iz neke druge perspektive. Smatra da su zacrtani ciljevi na SP-u u potpunosti ispunjeni, a dao je i potpunu podršku izborniku Joki Vrankoviću i stručnom stožeru.
- Sve osim Brazila bilo je jako dobro. Momci su se hrabro borili, a izbornik i stručni stožer su neupitni - izjavio je Radić.
Velikan hrvatske košarke Mirko Novosel nedavno je predbacio izborniku Joki Vrankoviću da nije dobro isplanirao pripreme, a još čudnije mu je bilo što je Krešimir Lončar tijekom tih istih priprema pronašao vremena za ženidbu.
- Upitno je koliko su te kritike dobronamjerne. Moji kritičari govore o nekim prošlim vremenima. Tada ako igrač ne bi došao na pripreme poslali bi ga na Goli otok da tuče kamen. Ja to ne mogu tako. Ako netko kaže da ga boli rame, ja tu ne mogu ništa - rekao je Vranković koji se složio s Radićem u završnoj ocjeni:
- Igrači su se ispričavali nakon Brazila jer smo odigrali šokantno loše. Sve ostale utakmice, uključujući i pripreme, odigrali smo dobro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'