Sport

Komentari 23

Vruće u svlačionici Barcelone: 'Rakitić je glavni pobunjenik'

Vruće u svlačionici Barcelone: 'Rakitić je glavni pobunjenik'

Loši rezultati na početku sezone, disanje 'na škrge' bez Messija, ništa od povratka Neymara, razočaravajući Francuzi i ljutiti Rakitić. Svi sastojci potrebni za neugodan potres u katalonskom gigantu Barceloni...

Veliki se problemi stvaraju unutar Barcelonine svlačionice nakon završetka prijelaznog roka, piše španjolski dnevnik Marca. Naime, igrači su čini se htjeli puno više, htjeli su Neymara. Sada Ernesto Valverde mora motivirati svoju momčad da izvuku maksimum od onoga što imaju. 

Nema poznatog trojca 

Ne samo igrači, nego i navijači Barce bili su oduševljeni idejom povratka velikog napadačkog trojca Messi - Suarez - Neymar. Zbog toga su igrači pitali predsjednika Josepa Maria Bartomeua i njegove suradnike da učine sve kako bi brazilskog napadača vratili na Camp Nou. Neki od njih smatraju kako klub zapravo uopće nije bio zainteresiran za povratak Neymara, a premale ponude bile su samo "krinka". 

Raketa ljutit

Hrvatski veznjak, Ivan Rakitić, nije bio presretan načinom na koji se Barcelona poigravala njegovom pozicijom u klubu. Podsjetimo, upravo je njega Barca nudila, uz novčani dodatak, za povratak Neymara. Osim toga, Valverde ga je izostavio s popisa prvih 11 u početnim utakmicama sezone, iako se Rakitić u potpunosti posvetio radu i želi ostati na Camp Nou.

Osim toga, upravo je Raketa u velikom broju utakmica povukao ključne poteze kako bi odlični napadači zabili gol, ali kada je trebalo, sijevnula je i pokoja "raketa" s 30-ak metara - kako to rade veliki igrači.

Francuzi podbacili

S druge strane, profesionalizam Dembelea nije se popravio. On je jedan od dva Francuza koji stvaraju dodatnu dozu nezadovoljstva u Barci. Drugi, jednako zaslužan kao i on, je 120 milijuna eura težak svjetski prvak Antoine Griezmann koji je od tri, tek jednu utakmicu dobro odigrao. 

Messimanija

Brzorastućoj nervozi u Kataloniji ne pomaže niti opetovano potenciranje značaja Messija za klub nakon što je u tri odigrane utakmice bez njega, katalonski gigant slavio samo jedan put.
 

Najčitaniji članci