Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vučević: Bez dobrih ocjena nema treninga u Hajduku

Vučević: Bez dobrih ocjena nema treninga u Hajduku
1

Goran Vučević novi je šef omladinskog pogona Hajduka, odmah na startu odbacio je negađanja da u skoroj budućnosti želi klupu prve momčadi

VIDEO

Novi šef omladinskog pogona Hajduka Goran Vučević odmah u startu poslao je poruku koju će pozdraviti svi roditelji mladih nogometaša.
- Onaj tko ne bude redovito izvršavao školske obaveze, tko ne bude redovit na nastavi te pogotovo onaj tko će imati negativne ocjene neće moći dolaziti na treninge Hajduka - poručio je Vučević nakon što se zahvalio čelnim ljudima Hajduka na ukazanom povjerenju.
- Ponosan sam jer mi je dodijeljeno srce Hajduka i nadam se da ću taj izuzetno težak i odgovoran posao i obaviti.
Vučević je otklonio i sve sumnje u eventualno preuzimanje čelne uloge omladinskog pogona samo zato da bi bio blizu Hajduka i 'prvi u redu' za eventualno preuzimanje prve momčadi.
- To mi nije palo na pamet. Zamolio sam čelnike kluba da u ove četiri godine ne računaju na mene kao na trenera prve momčadi jer se želim u potpunosti posvetiti radu škole od koje svi želimo napraviti kvalitetan pogon. Puno je toga potrebno napraviti, no za sada vam ne mogu reći ništa konkretno prije nego postignemo dogovor - potvrdio je Vučević koji će biti ujedno i trener juniorske momčadi.
Jedna od njegovih želja je da posao tjelesne pripreme mladih nogometaša preuzme Joško Vlašić s kim je u tom smjeru i obavio prve razgovore, no konačna odluka je na čelništvu kluba. Vučević će isto tako ostati u stožeru reprezentacije kao skaut i bit će na raspolaganju Slavenu Biliću kada mu to obaveze dopuste. Za kraj je novi šef omladinske škole rekao kako je za uspjeh potrebno po 100% talenta, rada i uvjeta te kako će on učiniti sve da kod mladih igrača probudi karakter da budu gladni prvog mjesta.
- Svi treninzi mlađih kateorija bit će kontrolirani i dogovarani i sve momčadi moraju igrati na isti način kako bi se djeca što prije prilagodila zahtjevima seniorsjke momčadi - zaključio je Vučević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini