Obavijesti

Sport

Komentari 3

Vučević je idealno rješenje: Hoće li moći konačno reći ne?

Vučević je idealno rješenje: Hoće li moći konačno reći ne?
4

Nema šansi da ostanem duže, želim projekt omladinske škole dovesti do kraja, kaže Vučević. No hoće li nakon eventalnih dobrih rezultata ipak otići, pitaju se svi...

VIDEO

Nakon imenovanja Gorana Vučevića privremenim trenerom Hajduka, čelnici kluba još uvijek traže trajno rješenje, a čini se kako svi skupe mole Boga da ga ne pronađu. Zašto? Zato jer je Goran Vučević, u ovom trenutku, po mišljenju mnogih, idealno rješenje za Hajduk.

Prije svega zato jer jako dobro poznaje sve igrače. Praktično, osim Bulkua, Tomasova i braće Sharbini, sve ih je prije dvije godine već vodio, a u međuvremenu je pratio gotovo sve utakmice. Ne manje važno, Vučević je spreman uvesti reda u svlačionicu. Za razliku od Poklepovića, kojeg je od igrača dijelio veliki generacijski jaz, što je on pokušavao prebroditi prijateljskim odnosom, Vučević je po godinama puno bliži, a ujedno i traži puno više discipline. 

Ne manje važno, Vučevićeva vizija igre Hajduka je modernija, atraktivnija, što navijači vole i zato ga i podržavaju.

Najveća prepreka Vučevićevom dugotrajnijem angažmanu je njegova želja da pomogne u svega 2-3 utakmice, i nakon toga se vrati natrag u omladinski pogon.

- Nema šansi da ostanem duže, želim projekt omladinske škole dovesti do kraja – tvrdi Vučević, no tvrdnje su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo.

Ukoliko Hajduk pod njegovim vodstvom izbori pozitivan rezultat u četvrtak, u europskom ogledu sa Zenitom, koji se praktično već plasirao u nastavak natjecanja, te u nastavku HNL-a izbori pobjede protiv, objektivno, lakših suparnika Zagreba, Lokomotive i Istre, Vučević neće moći reći ne. Ni navijačima, ni igračima, ni čelnicima kluba, na koncu, ni gradonačelniku Kerumu. 

Neće moći otići da ne pokuša u dvije europske utakmice, protiv AEK-a na Poljudu i Anderlechta u gostima, izbori proljeće u Europi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače