Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vujčić pobijedio Baraća, u Barceloni stradao Maccabi

Vujčić pobijedio Baraća, u Barceloni stradao Maccabi
1

Olympiacos je pobijedio Tau Ceramicu 73-70 na svom parketu, Milano je slavio vani, a Maccabi u Španjolskoj nije imao ni milimetar šanse

VIDEO

Tau Ceramica je do dolaska u Pirej imala šest uzastopnih pobjeda u Euroligi, u zadnje vrijeme Španjolci su izgledali doista sjajno. Mogli su taj niz i nastaviti da Panos Vasilopoulos nije blokirao Igora Rakočevića u zadnjim sekundama i spriječio odlazak u produžetke. Grčka momčad slavila je nakon niza slobodnih bacanja u završnici, bili su točniji i iskupili se za poraz od Milana prošloga tjedna.
Nikola Vujčić je odigrao 21 minutu za Olympiacos i ubacio devet koševa uz po četiri skoka i asistencije. Olympiacos su predvodili Greer s 21 i Bourousis s 15 koševa. Josh Childress nije bio ni u zapisniku za utakmicu. Rakočević je s 23 koša bio prvi igrač Tau Ceramice, za koju je Stanko Barać ubacio četiri koša i dodao šest skokova za 19 minuta na parketu.
Barcelona je u Blaugrani dočekala Maccabi i dobila neočekivano lako. Na poluvremenu su imali šest koševa viška, no u trećoj četvrtini su otišli na dvoznamenkastu prednosti i više se nisu osvrtali. Andersen 17, Basile 16, Navarro 12, Ilyasova 11, Vazquez 10... Dovoljno za pobjedu protiv ove večeri loših Izraelaca, koje je predvodio D'or Fischer sa 17 koševa i 11 skokova.
Luca Vitali je pospremio dva bacanja u posljednjim trenucima gostovanja kod Prokoma i donio AJ Milanu drugu pobjedu na startu Top 16. Poljaci su u 12 euroligaških utakmica ove sezone pobijedili samo dvaput. Ovoga puta nije im pomoglo ni 16 koševa Davida Logana, a 19 je kod Milaneza ubacio Hollis Price.
Alba je u Berlinu dočekala Real Madrid i poklonila Španjolcima pobjedu. Tri i pol minute prije kraja imali su deset koševa viška, ali do kraja su zabili tri, a primili nevjerojatnih 16 poena! Reyes, Bullock, Mumbru i društvo furioznom su završnicom došli do pobjede na gostovanju. Louis Bullock je zabio 19, Felipe Reyes dodao 18 za Real, za koji je sedam minuta odigrao Marko Tomas. Kakva minutaža, takav i učinak - dva poena uz šut 1-5 i jedan skok za negativnu valorizaciju. Kod domaćih najbolji Julius Jenkins s 21 poenom.

EUROLIGA

SKUPINA E, 2. KOLO:
Prokom - AJ Milano 60-62
Olympiacos - TAU Ceramica 73-70

SKUPINA F, 2. KOLO:
Barcelona - Maccabi 85-65
Alba Berlin - Real Madrid 84-87

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića