Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vujović: U Arenu stižu hrvatski rukometni "neprijatelji" broj 1

Vujović: U Arenu stižu hrvatski rukometni "neprijatelji" broj 1
1

Zagreb u posljednjem ovogodišnjem kolu Lige prvaka igra protiv PSG-a u Areni, a trener 'plinara' pozvao je navijače da u paklenoj atmosferi dočekaju francuski klub

VIDEO

Domaće utakmice rukometaša Zagreba najgledanije su u Ligi prvaka. Arena je iz kola u kolo lijepo popunjena, a momčad Veselina Vujovića još ne zna za poraz u Europi pred svojom publikom. No ono što smeta trenera Zagreba je mlaka atmosfera u prekrasnoj Areni. Vujović svako malo napomene kako bi i njegova mlada i borbena momčad bila puno goropadnija kada bi se i navijači na tribinama probudili. 

Danas u Areni od 18.30 sati gostuje najbogatija rukometna momčad na svijetu PSG, a Vujović je navijače pokušao mobilizirati podsjećanjem na rivalstvo hrvatskih i francuskih rukometaša.

- U Arenu nam dolazi po imenima najatraktivnija momčad svijeta. Za navijače je to veliki magnet s obzirom da u PSG-u igraju francuski reprezentativci Thierry Omeyer, Danielle Narcisse i Luc Abalo... Ne treba posebno objašnjavati da su oni hrvatski rukometni 'neprijatelji' broj jedan - najavio je dolazak Francuza Vujović.

No mamac za zagrebačke navijače morali bi biti i hrvatski reprezentativci i bivši, a možda i budući, igrači Zagreba Igor Vori, Marko Kopljar i Jakov Gojun.

- Svi oni su veliki magnet za publiku i još veći izazov za nas. Vjerujem da će dvorana biti puna i nadam se da igrači i ja imamo znanja i kvalitete za dobar rezultat protiv odličnog Pariza.

Da, Pariz po imenima izgleda strašno, no momčad je to koja se može pobijediti kod kuće. Ako je hrvatski prvak mogao dobiti Kiel zašto ne bi i PSG kojeg su Nijemci pobijedili dva puta. Uostalom, Zagreb se odlično držao i u Parizu. U postavi će po prvi put ove sezone u Ligi prvaka biti Stipe Mandalinić, no Vujović ne može računati na teško ozlijeđenog Pavlovića i tek nedavno pristiglog Duška Čelicu.

- Velike glavobolje nam zadaje i ozljeda Josipa Valčića. Dobio je jak udarac u mišić desne noge i nije sto posto spreman za PSG. Njegov izostanak bio bi za nas nenadoknadiv hendikep - kaže Vujović, a Ilija Brozović za kraj je dodao:

- Napunite Arenu, mogu vam obećati da ćemo svi dati sve od sebe da Arena i nakon PSG-a ostane neosvojiva tvrđava. Samo ako ćemo 'ginuti' jedan za drugoga možemo dobiti Pariz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...