Obavijesti

Sport

Komentari 13

Vujović u svom stilu: Častan poraz? To za mene ne postoji

Vujović u svom stilu: Častan poraz? To za mene ne postoji
5

Pobijedila je momčad koja je iskusnija. Imali smo šansu priključiti se, ali moji mladi igrači još nemaju rutinu rješavanja utakmica šutetvima s 10, 12 metara, rekao je Veselin Vujović...

VIDEO

Zagreb je izgubio od jedne od najjačih momčadi svijeta. Pariški "dream team" s Omeyerom, Hansenom, Karabatićem, Vorijem i ostalima slavio je 25-23 pred više od 15.000 navijača u zagrebačkoj Areni.

- Nisam zadovoljan, iako neki kažu kako je ovo častan poraz. No za mene to ne postoji. Pobijedila je momčad koja je iskusnija. U drugom dijelu smo odigrali jako dobru obranu, Stevanović je bio sjajan, a kod minus tri imali smo tri napada, ali Mandalinić, Šebetić i Kovačević još nemaju tu rutinu da rješavaju utakmice šutevima sa 10 ili 12 metara - rekao je Vujović i dodao:

- PSG je i dalje favorit za osvajanje Lige prvaka. Mi moramo dobiti Celje kod kuće, a kod Veszprema i Kiela odigrati najbolje što možemo pa ćemo vidjeti koga ćemo dobiti u nokaut fazi.
 

PSG je utakmicu završio bez i jednog jedinog isključenja.

- Čini mi se da su suci malo bili naklonjeni PSG-u. Igrali smo agresivno, PSG to nije očekivao. Žao mi je što nismo iskoristili šanse. A imali smo ih. Žao mi je ovih 15.000 ljudi i nadam se da ih nismo razočarali - dodao je Vujović.

Stivi: Ne može samopouzdanje samo tako nestati

Imali su preveliku prednost i nismo ih mogli stići. Borili smo se, ali nismo uspjeli, rekao je Ivan Stevanović koji je u drugom dijelu imao 13 obrana.

- Samopouzdanje od Europskog prvenstva ne može samo tako nestati. No i Filip je bio jako dobar u prvom poluvremenu. Drago nam je da je Arena bila puna, a žao nam je što nismo uspjeli iznenaditi - dodao je Stevanović.

Serdarušić: Nije lako igrati pred 15.000 ljudi

Prije utakmice neki su mi govorili kako smo prejaki za Zagreb, a ja sam im rekao da pričaju gluposti i da bi bio zadovoljan minimalnom pobjedom. Počeli smo slabo, promašili smo nekoliko zicera. No, nakon toga dobro smo igrali u obrani, a i Omeyer je bio raspoložen, rekao je Noka Serdarušić.

- Zagreb se je vratio i zaprijetio. Na kraju mogu reći da sam zadovoljan što smo pobijedili. Da sa Zagrebom nije lako pred 15.000 navijača to sam znao, a sada znaju i svi drugi - dodao je trener PSG-a.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu
Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu