Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

Vratio se Vujo: Zagrebaši u Kutiji treniraju 'novo normalno'

"Jako je teško raditi rukometni trening bez kontakta, no moramo se pridržavati uputa i nadati se da će nam uskoro dozvoliti naše normalne treninge", rekao je Vujović

Foto: RK Zagreb
2 komentara

"Evo me u kući, čekam da me puste preko granice", rekao nam je prije nekoliko dana trener RK Zagreba u razgovoru kada smo ga upitali kada će natrag u Zagreb. Sa žaljenjem je konstatirao kako još ne može, ali evo dočekao je Vujo popuštanje mjera pa se sada opet vratio u hrvatsku metropolu.

POGLEDAJTE VIDEO: Poruka Gorana Šprema

Dok su se njegovi igrači već zagrijavali na travnjaku NK Trešnjevke, on ih je sada dočekao u Kutiji šibica na prvom kolektivnom treningu, ali i dalje uz epidemiološke preporuke - bez kontakta.

-  Kondicijski trener ih je držao na zadovoljavajućem fizičkom nivou, no sad ćemo polako uvoditi specifične rukometne vježbe s loptom. Jako je teško raditi rukometni trening bez kontakta, no moramo se pridržavati uputa i nadati se da će nam uskoro dozvoliti naše normalne treninge - rekao je Veselin Vujović, prenosi Balkan handball.

Foto: RK Zagreb

Dva mjeseca bez lopte

- Dug je period iza nas od dva mjeseca bez treninga s loptom, tako da ne želimo ikakve ozljede u ovom dijelu s obzirom da su svi dečki zdravi. Svi se nadamo skorom povratku sportskog života na koji smo svi navikli – kazao je trener Vujović.

- Jedva smo dočekali nakon dva mjeseca primiti loptu u ruke. Odličan je osjećaj odraditi zajednički trening, pa barem i ovako modificiran  – kazao je Ante Gadža za klupske društvene mreže.

Foto: RK Zagreb

Naši partneri pišu
Message