Sport

Komentari 3

Vukovarska obitelj velikog srca: Darovima je ganula Santinija

Vukovarska obitelj velikog srca: Darovima je ganula Santinija

Obitelj Dželalija gledala je predstavljanje novog igrača NK Osijek te su bili iznenađeni Santinijevim emotivnim govorom o Vukovaru, zbog čega su ga odlučili iznenaditi i pokloniti mu prigodne suvenire

Ivan Santini (31) novi je napadač Osijek, a po dolasku ga je u subotu dočekalo ugodno iznenađenje od obitelji Dželalija, vjernim navijačima iz Vukovara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bjelica i Osječani slave

Santiniju su poklonili simbolične poklone prepoznatljive za vukovarski kraj, posebice iz vremena devedesetih godina i Domovinskog rata. Radi se o suvenirima Vodotornja i Vučedolske golubice

- Pratio sam press konferenciju na kojoj je Santini predstavljen i dirnulo me kako je pričao o Vukovaru, s koliko emocija. Moja obitelj navija za Osijek, ponosno to i ovaj puta ističem, pa sam odlučio da mu poklonimo suvenire našeg Vodotornja i također nadaleko poznate Vučedolske golubice. Osim toga, pozvali smo ga da zajedno sa svojom obitelji posjeti Vukovar i da ćemo im vrlo rado biti domaćini tom prilikom. NK Osijek je doveo sjajnog igrača, očito i jako dobrog čovjeka, želimo mu svu sreću među Bijelo-plavima i da nam pomogne osvojiti barem jedan od trofeja ove sezone - rekao je ushićeni Bojan Dželalija, koji je došao s kćerkom Lenom i sinom Antom.

Santini nije znao za iznenađenje, pa je ostao poprilično iznenađen te je istaknuo značenje grada Vukovara. 

- Veliko hvala obitelji Dželalija! Zatečen sam njihovom reakcijom, ovo je predivan poklon za mene. Ponovit ću i sada, Vukovar je svetinja, grad-heroj čijim se junačkim braniteljima svi trebamo pokloniti, posebno onima koji su dali svoje živote braneći svoj grad i Domovinu. Ovaj je slavonski kraj puno propatio i dužni smo mu, svatko na svoj način, barem nešto vratiti. To je bio jedan od mojih motiva pri dolasku u Osijek s kojim želim napraviti nešto veliko, prokomentirao je rođeni Zadranin, odnedavno u osječkim redovima - rekao je Santini. 

Najčitaniji članci