Obavijesti

Sport

Komentari 4

Vuković i Zrnić pobijedili Flensburg na svom parketu

Vuković i Zrnić pobijedili Flensburg na svom parketu
1

Odigrane su tri utakmice 20. kola u njemačkom rukometnom prvenstvu, Bundesligi. Hrvatski rukometaši bili su uspješni za svoje klubove

VIDEO

Gummersbach je na svom parketu pobijedio Flensburg 27-24. Vedran Zrnić i Drago Vuković dali su vrlo dobar doprinos pobjedi domaćina, obojica su postigli po četiri gola. Zrnić je promašio jedan sedmerac.
Momčad Nordhorna svladala je u gostima Melsungen hrvatskog vratara Marija Kelentrića 29-24. Goran Šprem zabio je za Nordhorn pet golova.
Momčad Kiela pobijedila je u gostima Magdeburg 34-32, čime je napravila još jedan korak ka obrani naslova prvaka Njemačke. Kiel na vrhu ljestvice ima 10 bodova više od Lemga (utakmica manje) i Magdeburga, koji je u ovoj utakmici nepunih 9 minuta prije kraja utakmice vodio s 30-29, ali nije izdržao do kraja.
Stefan Lövgren zabio je za Kiel sedam golova (sedmerci 6-6), Nikola Karabatić i Filip Jicha po pet, dok se Igor Anić, Hrvat rođen u BiH s francuskim državljanstvom, nije upisao u strijelce u gostujućoj momčadi.

LOSERT 10 OBRANA, METLIČIĆ JEDAN GOL      
Ciudad Real i Barcelona, vodeće momčad u španjolskom rukometnom prvenstvu, ubilježile su očekivane domaće pobjede u prvim susretima 17. kola. Ciudad Real je uvjerljivo svladao Valladolid 32-21, iako su gosti treća momčad na ljestvici. Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić zabio je za Ciudad Real jedan gol iz dva pokušaja. Barcelona je kao domaćin pobijedila momčad Almerije 30-26. Venio Losert čuvao je gol Barcelone veći dio utakmice, te je obranio 10 od 30 lopti (33%). Na ljestvici, Ciudad Real sada ima 30 bodova, i dalje dva više od Barcelone na drugom mjestu. Treći je Valladolid s 24 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...