Obavijesti

Sport

Komentari 45

Vuković: Idem u inozemstvo? Pa već jesam u inozemstvu...

Vuković: Idem u inozemstvo? Pa već jesam u inozemstvu...
1

"Znam da me to čeka, moguće da odem i na ljeto, premda iskreno, ako bi Hajduk osvajao naslove prvaka, ne bih imao ništa protiv da ovdje ostanem i cijeli život"

VIDEO

Statistika je na strani Hajduka, u sva tri ogleda ove sezone bili su bolji od Slaven Belupa, a iz prvog susreta polufinala Kupa iz Koprivnice su donijeli prednost 2-1. No uoči uzvrata na Poljudu se ništa ne prepušta slučaju. Kako bi osigurali što veću podršku, navijačima su ponudili popust na ulaznice – na sve tribine može se ući po cijeni od 40 kuna. 

Susret su najavili kapetan Mario Maloča i napadač Ivan Vuković, koji su se u startu osvrnuli na napise nakon utakmice s Cibalijom.

- Previše se priča o sudačkim pogreškama, ispada kao da smo mi pobijedili samo zbog toga. Bili smo bolji cijelu utakmicu i zasluženo slavili – kazao je Maloča i dodao kako bi se trebalo dogoditi čudo da Slaven Belupo preokrene rezultat i prođe dalje.

- Morali bi dati dva gola, znači moraju igrati otvoreno, što nama odgovara. Naša obrana se do sada znala nositi s protivničkim napadima, pogotovo ako svi, od Vukovića u napadu, do nas u obrani, daju svoj doprinos – kazao je kapetan Hajduka.

Ivan Vuković je odmah nakon pobjede nad Cibalijom poručio Koprivničanima kako nemaju šansi na Poljudu.

- Tri puta smo ih pobijedili ove sezone i dobro znamo kako to napraviti i četvrti put. Uz podršku naše publike ući ćemo u finale – poručio je Vuković, kojeg je jedan od kolega upitao razmišlja li o odlasku u inozemstvo.

- Giga je već sada u inozemstvu – poentirao je Hajdukov glasnogovornik Ante Bilić i izazvao salve smijeha. Nasmijao se i Vuković.

- To je normalan slijed okolnosti za sve nas koji se profesionalno bavimo nogometom. Znam da me to čeka, moguće da odem i na ljeto, premda iskreno, ako bi Hajduk osvajao naslove prvaka, ne bih imao ništa protiv da ovdje ostanem i cijeli život – zaključio je Hajdukov Crnogorac.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"