Obavijesti

Sport

Komentari 54

Vukušić: Bolje je za Tičinovića i Trebotića da odu iz Hajduka

Vukušić: Bolje je za Tičinovića i Trebotića da odu iz Hajduka
1

Nije na meni da komentiram odluke trenera, ali možda je za Tičinovića i Trebotića najbolje da odu u drugi klub, rekao je najnoviji Balakov spasitelj Ante Vukušić

VIDEO

Nije poznato je li Krasimir Balakov prije dolaska u Split obožavao nakit, no nema sumnje kako se u gradu pod Marjanom zaljubio u dijamant. I to ne bilo kakav, nego u 'sinjski dijamant', u Antu Vukušića, koji ga je još jednom spasio. U srijedu, u Kup ogledu protiv Zagreba, na potopljenom Poljudu Vukušić je izvukao i Hajduk i Balakova iz gliba i udahnuo im svježi zrak u pluća.

- Potopljeni i blatnjavi teren nije nam išao na ruku, nismo mogli razviti našu igru. No najvažnije je da smo na koncu ipak pobijedili - kazao je nakon utakmice strijelac jedinog gola Ante Vukušić. I to, za njega potpuno atipičnog gola.

- Lopta se odbila na dvadesetak metara, znao sam da je teren potopljen i da moram šutnuti. Opalio sam je lijevom i zabio onako kako to obično rade Anas ili Tomasov. Ja uglavnom zabijam izbliza, ali dosta sam u zadnje vrijeme radio na šutu objema nogama, i evo, isplatilo mi se.

Ante igra u životnoj formi, od kad se vratio na teren nakon ozljede stopala, postigao je osam golova, a zabijao je dva i u dresu reprezentacije.

- Da kucnem u drvo, dobro je, ide mi. Samo se nadam da će serija potrajati.

Ako ne duže, barem do zime, jer bi po svemu sudeći na zimu 'dijamant' mogao preseliti u neku drugu svlačionicu.

- Sto puta sam već rekao da bi volio ostati, ali isto tako i da sam svjestan kako ću, ako dođe ponuda koja će pomoći klubu da izađe iz krize, morati otići. Ništa se nije promijenilo.

Nedavna čistka iz svlačionice je pomela Antine najbliže prijatelje Tičinovića i Trebotića.

- Što da kažem, nije na meni da komentiram odluke trenera i predsjednika. Mi ćemo zauvijek ostati prijatelji i ja im želim sve najbolje. Po meni je bolje da odu i dokažu se u drugoj sredini, nego da gube vrijeme na klupi ili tribinama. Jer ako je igrač kvalitetan, isplivat će bilo gdje. Najbolji je primjer Ivan Perišić, koji je isto otišao iz Hajduka, a danas igra Ligu prvaka. Daj Bože da i oni naprave isto, nitko sretniji od mene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled