Obavijesti

Sport

Komentari 7

Vulić uoči Želje: Nedostaje nam jedan 'matador' u napadu

Vulić uoči Želje: Nedostaje nam jedan 'matador' u napadu
3

Željo je u posljednjih nekoliko godina u BiH izrastao u nešto slično kao što je u Hrvatskoj Dinamo. Bit će to dobra utakmica, rekao je novo pojačanje Splita Zeba

VIDEO

Nogometaši Splita sutra će u Parku mladeži odigrati generalku uoči starta prvenstva protiv sarajevskog Željezničara, kluba u kome je poniklo pojačanje 'crvenih' Zajko Zeba.

- Željo je u posljednjih nekoliko godina u BiH izrastao u nešto slično kao što je u Hrvatskoj Dinamo. Bit će to dobra utakmica, a ja sam profesionalac, igrao sam već protiv njih. Sada je Split moj klub i učinit ću sve da pobijedimo.

Kad god su na programu susreti hrvatskih klubova sa Željezničarom, uvijek su potencijalna opasnost neredi među navijačima. Splitovi Crveni đavoli nisu problematična skupina, no svima je u sjećanju lani otkazani susret Hajduka i Željezničara zbog međusobne tučnjave navijača.

- Žao mi je što se to događa, ali to je realnost. Ja sutra neću na stadion svojim autom zbog BiH tablica i to nije dobro. Čuo sam da je bilo problema i nedavno tijekom priprema, da je bilo sukoba s navijačima Pule i Rijeke. Valjda će sve biti u redu - nada se Zeba, koji vjeruje u pobjedu svoje momčadi i u svoju dobru igru.

- Snašao sam se dobro, sve je super. Gdje god te dovedu moraš pokazati da si pojačanje, a ne prinova. Tako sam se svugdje ponašao i nadam se da će mi to i ovdje poći za rukom.

Trener Zoran Vulić zadovoljan je odrađenim poslom na pripremama, jedino za čim žali su uvjeti.

- U Turskoj smo imali fantastične uvjete, a ovdje treniramo po glibu i strah me da se netko od igrača ne ozlijedi. Ali, moramo se pokriti s onim što imamo. Klub je uređen fantastično, ali nam fali teren za trening.

Utakmica sa Željezničarom generalka je za Zagreb.

- Neke igrače želimo isprobati, vidjet ćemo, tko bude bolji dobit će prigodu protiv Zagreba. Četiri, pet igrača ne mogu nastupiti, to je hendikep, pogotovo jer su te prve utakmice opasne. Nedostaje nam ''matador'', tražili smo igrača koji bi bio prava opasnost u napadu, ali ga nismo pronašli. Imamo dobru grupu igrača, dvije momčadi koje mogu iznijeti ovih 14 kola  zaključio je Vulić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja