Obavijesti

Sport

Komentari 29

Vušković: Španjolci? Biuk će pokazati da se ne boji nikoga

Vušković: Španjolci? Biuk će pokazati da se ne boji nikoga

Imamo nekoliko dana za pripremu i analizu Španjolske, oni su jedni od favorita i vrhunska momčad, no mi idemo na pobjedu, poručio je Nikola Moro uoči priprema za nastavak Eura U21

VIDEO

Kapetan hrvatske mlade nogometne reprezentacije Nikola Moro uoči četvrtfinalnog dvoboja na EP-u U-21 ističe da su Španjolci jedni od favorita, ali Hrvatska ide na pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bišćanov popis za završnicu Eura U-21 06:19

- Sretan sam da se opet okupljamo, a iako je kraj sezone, svi smo maksimalno koncentrirani i željni dobrog rezultata. Imamo nekoliko dana za pripremu i analizu Španjolske, oni su jedni od favorita i vrhunska momčad, no mi idemo na pobjedu. Neopisiv je osjećaj bio postići onakav pogodak minutu prije kraja zadnjeg kola, to je bio veliki uspjeh za nas i za Hrvatsku, bili smo ponosni i sretni - kazao je veznjak moskovskog Dinama. 

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija okupila se u utorak u Zagrebu te odmah krenula na pripreme u Sveti Martin na Muri gdje će odrađivati završne treninge uoči puta u Maribor gdje će 31. svibnja igrati četvrtfinalni dvoboj EP-a protiv Španjolske.

Varaždin: Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo U21, Hrvatska - Grčka

I stoper Hajduka Mario Vušković pun je samopouzdanja.

- Znamo da su Španjolci možda i favoriti cijelog natjecanja. Ipak, vidjeli smo da možemo i nadamo se plasmanu u polufinale. Biuk će pokazati na terenu da se nikoga ne boji i vjerujem da će se na prvim treninzima dokazati izborniku. Znali smo da je vrhunski igrač, trebao mu je samo taj iskorak, nekoliko utakmica u seniorskom nogometu, i iskoristio ih je na najbolji mogući način. Inače, zadovoljan sam sezonom, moj je fokus na Hajduku i pogotovo sada na U-21 reprezentaciji, pa ćemo na kraju vidjeti što će biti.

Split: HNK Hajduk protiv HNK Šibenik u 26. kolu Prve HNL

Izbornik Igor Bišćan je za dvoboj protiv Španjolske pozvao trojicu novih igrača, Nevena Đuraseka, Sandra Kulenovića i Mateja Vuka, koji će zamijeniti Mihaela Žapera, Luku Sučića i Darija Vizingera.

Hrvatska je plasman u četvrtfinale izborila krajem ožujka kada je u konkurenciji s Portugalom, Engleskom i Švicarskom zauzela drugo mjesto u skupini. U preostalim četvrtfinalnim susretima sastaju se Nizozemska - Francuska, Danska - Njemačka i Portugal - Italija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union