Obavijesti

Sport

Komentari 29

Warriorsi opet gaze sve redom! 'Ludi' Denver iz -25 u pobjedu

Warriorsi opet gaze sve redom! 'Ludi' Denver iz -25 u pobjedu
4

Bojan Bogdanović sinoć je odigrao vrlo dobrih 28 minuta protiv prvaka: 15 poena, 3 skoka, 2 asistencije. Mario Hezonja dobar u prvom, gotovo pa nevidiljiv u drugom poluvremenu. Ukupno: 26 minuta i učinak 9-4-2

VIDEO

Na vrhu Istoka Milwaukee sa 72.9, a na vrhu Zapada - Warriorsi sa 72%. Prvaci su dobili 11 zaredom, opet gaze sve što im se nađe na putu i polako preuzimaju br. 1 s kojim će u playoff sa najpovlaštenije moguće pozicije!

Curry 200 trica u 40 utakmica

Sinoć je Golden State stroj prošao Indianom našeg Bojana Bogdanovića. Nakon prve četvrtine: 18 razlike i gotova priča. Steph Curry zabio je 26 poena od čega 6 trica, dodao 6 skokova, 3 asistencije i 2 ukradene lopte.

Prvi čovjek neizdrživo lake pobjede kod treće momčadi Istoka time je postao prvi igrač u NBA povijesti kojem je trebalo samo prvih 40 utakmica da zabije 200 trica (ukupno 202), a jednu zbog ozljede nije ni odigrao tako je 202 dalekometna ubačaja zapravo stavio u 39 tekmi. Prosječno preko 5 po utakmici sa 47% šuta.

NBA: Golden State Warriors at Indiana Pacers

Bojan Bogdanović odigrao je vrlo dobrih 28 minuta: 15 poena, 3 skoka, 2 asistencije. Dobar je bio i Myles Turner (16-6-1), ali bez ozlijeđenog Oladipa Pacersi su protiv Warriorsa imali šanse k'o ranjena gazela pred čoporom lavova. Umjesto Greena igrao je Jordan Bell, ali to niti u jednom trenutku nije usporilo jednu od najboljih momčadi ikad.

Ako Zubac i Lakersi ne misle ispasti odmah u prvom krugu playoffa onda moraju izbjeći 8. mjesto Zapada jer protiv ovog GSW-a i sa LeBronom (vraća se u petak, na gradski derbi s Clippersima) nemaju apsolutno nikakvih izgleda.

Sjajni Nuggetsi okrenuli -25

Ludo dobra tekme odigrana je u Memphisu. Tko je gledao izravni prijenos na SportKlubu sigurno nije zaspao prije 04:30. Domaći su u drugom poluvremenu poveli s 25 razlike protiv Denvera i bili sigurni da je pobjeda u džepu. Ali... Nuggetsi su četvrta momčad lige i momčad koja ima Nikolu Jokića!

Koš po koš 'Zlatno grumenje' iz Colorada mrvilo je prednost Grizzliesa da bi Jokić 29 sekundi prije kraja zapečatio i pobjedu od tri razlike i svoj novi sjajan učinak: 24-5-3.

Boston može i bez Kyriea

Celticsi su bez Kyriea Irwinga kod kuće lako riješili Brooklyn. Iskusni centar Al Horford zabio je 14 poena i dodao 11 skokova, a Marcus Smart i Jaylen Brown svaki sa po 21 poenom izrešetali Mrežice.

U Charlottei u kojoj se uskoro održava All Star festival košarke domaći Hornetsi bez puno muke su pobijedili New York, 101:92. Mario Hezonja dobar u prvom, gotovo pa nevidiljiv u drugom poluvremenu. Ukupno: 26 minuta i 9-4-2. Anthony Davis Knicksima treba k'o gladnome kora kruha i ako ih odabare umjesto Lakersa New York bi opet mogao gledati playoff-košarku.

NBA: Brooklyn Nets at Boston Celtics

U zadnjoj utakmici prošle noći Atalanta je sa 123:118 pobijedila Clipperse u Los Angelesu i to, naravno, na krilima sjajnog rookije Trae Younga: 26 poena, 4 skoka, 8 asista. Young je nakon tekme izjavio da se on i Luka Dončić često čuju i da je Slovenac sjajan dečko, a na pitanje 'Hoće li Hawksi zažaliti što su Dončića trejdali za Younga i prvi pick 2019-e?' Young je odgovorio bez treptaja:

- Ne, neće. Luka ima senzacionalan ulazak u sezone, ali za koju godinu ja ću biti bolji košarkaš. Ne, nije pomanjkanje poštovanja nego zdrava razina samopuzdanja. Atalanta je prošla bolje u tom 'trejdu'! - rekao je jedan od najmlađih, a najtraktivnijih play-makera lige.

Rezultati

Indiana-Golden State 100:132
Charlotte-New York 101:92
Boston-Brooklyn 112:104
Memphis-Denver 92:95
LA Clippers-Atlanta 118:123

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom