Obavijesti

Sport

Komentari 9

Wayne Rooney za dva sata na kocki izgubio 80.000 €!

Wayne Rooney za dva sata na kocki izgubio 80.000 €!
1

Nakon utakmice protiv Bjelorusije u Minsku sjajni engleski napadač otišao je u kasino i na ruletu i blackjacku ostavio malo više od pola milijuna kn

VIDEO

Okupljeni u kasinu ugodno su se iznenadili kada je Rooney ušao. Samo koji sat ranije gledao se prijenos utakmice iz Bjelorusije, a sada je već bio ovdje, ispričao je neimenovani svjedok Rooneyeve kockarske avanture. Odmah nakon utakmice u Minsku Englezi su sjeli u avion, a Wayne je ravno s aerodroma krenuo u ekskluzivni klub u Manchesteru u koji pristup imaju samo članovi. Došao je s punim novčanikom i željom da se što bolje provede...
- Ušao je u klub oko četiri ujutro. Kada je došao, neki od nas su mu čestitali na igri u Minsku. A on je otišao ravno za blackjack i počeo igrati za minimalne uloge od 500 funti. Izgledao je vrlo sretno i zadovoljno, razgovarao je s prisutnima i stalno imao osmijeh na licu. Izgledalo je kao da je siguran da će ovo biti njegova sretna večer - priča svjedok.
No kako je vrijeme odmicalo, slavni nogometaš bio je sve lošije volje. Nakon blackjacka sjeo je i za rulet, ali nije išlo.
- Brzo je ušao u lošu seriju. Ispočetka se šalio s djeliteljem, govorio da je sigurno ugazio u pseći izmet na putu ovamo. No kada je počeo gubiti, prestao se šaliti - prisjeća se izvor koji se javio engleskim medijima i dodaje:
- Rooney je gubio sve više i više, na kraju i po desetke tisuća funti. Igrao je rulet i stavljao stotine funti na svaku ruku u želji da vrati nešto od izgubljenoga. Ali sreća se nije okretala u njegovu korist.
Tko zna koliko bi Wayne Rooney te noći izgubio na ruletu da dva sata nakon što je došao nije stiglo vrijeme za zatvaranje kluba.
- Klub je zatvarao oko šest sati ujutro i on je u tom trenutku bio u minusu od 65.000 funti (580.000 kuna). Bio je jako nervozan, ali svatko tko kocka zna i rizike, pa tako i Wayne Rooney. Kada je odlazio, izgledao je kao da će eksplodirati. No barem si može bez problema priuštiti ovakav gubitak - završio je svoju "ispovijest" svjedok Rooneyeve loše noći u kockarnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani