Obavijesti

Sport

Komentari 5

Wenger: 'Ma Rooney nije varalica, ali tanka je linija'

Wenger: 'Ma Rooney nije varalica, ali tanka je linija'
1

Neću reći da je Rooney prevarant, ali tanka je linija između prevaranta koji glumi i inteligentnog napadača koji iznuđuje penale, kaže Wenger

VIDEO

Sve do ovog vikenda klub nam je tijekom svih domaćih utakmica plaćao tople obroke, a za šankom smo mogli besplatno popiti sok. Odlučili su štedjeti novac, pa sad pijemo vodu iz slavine te jedemo sendviče i čokoladice. Ako mene pitate, glup potez jer stadionske kuhinje svaki tjedan u smeće bacaju goleme količine hrane, požalio se zaposlenik Manchester Uniteda u razgovoru za News of the World. Niti navijačima nije jasno zašto klub novac štedi na najslabije plaćenim zaposlenicima dok izvršni direktor David Gill zarađuje dva milijuna eura na godinu. Podsjetimo, “crveni vragovi” raznim bankama duguju više od 800 milijuna eura.
U sjeni Unitedovih financijskih problema našao se i veliki derbi s Arsenalom u Londonu. Trener “topnika” Arsene Wenger uoči nedjeljne utakmice najviše se okomio na najboljeg igrača Uniteda Waynea Rooneya.
- Neću reći da je Wayne Rooney prevarant, ali tanka je linija između prevaranta koji glumi jedanaesterce i inteligentnog napadača koji iznuđuje penale. Sve ovo vrijeme što sam u Arsenalu suci su vrlo često Rooneyu sudili penale koji to zapravo nisu bili - tvrdi Wenger.
Francuz je odmah ponudio dva dobra primjera:
- Nama je Manchester United 2004. godine prekinuo niz od 49 utakmica bez poraza. Sudac je dosudio nepostojeći jedanaesterac. Sol Campbell nije niti taknuo Rooneya, ali on je pao. I ove sezone su nas pobijedili na Old Traffordu zahvaljujući penalu koji nije postojao.
Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson ne razumije Wengerovu ljutnju i optužbe.
- Njegovi napadi su neutemeljeni. Razočaran sam što razloge poraza traži izvan svoje momčadi. Nadam se da to danas neće biti slučaj - rekao je Ferguson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"