Obavijesti

Sport

Komentari 1

Werder na Nürnberg u sjeni odlaska Thomasa Schaafa...

Werder na Nürnberg u sjeni odlaska Thomasa Schaafa...
1

Nakon 14 godina iz Werdera odlazi trener Schaaf. Pomalo čudna odluka uoči zadnjeg kola, no u klubu su očito smatrali da je napravio 'dovoljno' za ostanak

VIDEO

Nürnberg je već prije pet kola ostvario svoj zapravo jedini cilj ove sezone, a on je bio ostanak u ligi. Nakon toga su zaredali s četiri poraza u nizu, da bi u posljednjem kolu slavili na gostovanju u Düsseldorfu. Sada žele s pobjedom pred domaćim navijačima okončati ovu sezonu.

- Ovaj smo tjedan radili vrlo ozbiljno na treninzima. Želimo još jednom ove sezone na pravi način odigrati utakmicu i oprostiti se od ovogodišnje lige s pobjedom - rekao je trener Wiesinger.

Taj će im pohod otežati grozna situacija s ozljedama, pošto će im nedostajati Adam Hlousek, Marcos Antonio, Timo Gebhart, Muhammed Ildiz i Timothy Chandler, a upitni ostaju nastupi Hiroshija Kiyotakea und Mikea Frantza. Svejedno, u Nürnbergu se nadaju pobjedi, koja im doduše na ljestvici ništa ne znači, pošto s trenutno osvojenim 41 bodom, ne mogu puno niti prema naprijed niti prema nazad. 

Kako su čuli za smjenu trenera u Werderu, ipak trener Wiesinger ne misli da će to išta promijeniti na terenu: 

- Samo jednu utakmicu prije kraja ne mislim da će njihova promjena trenera imati ikakav utjecaj. Prekasno je da bi se išta promijenilo, mislim da će oni igrati onako kako su to činili gotovo cijele sezone.

Nakon 14 godina u klubu, s klupe Werdera otišao je Thomas Schaaf. Momčad je s dva remija u posljednja dva dvoboja osigurala opstanak, ali ipak sezona nije bila niti približno dobra koliko su se to nadali u Bremenu. Stoga je vjerojatno došlo i vrijeme za promjene, pa su Schaaf i uprava sporazumno raskinuli suradnju. Igrači su većinom bili u stanju nevjerice, ali kako je samo jedno kolo ostalo do kraja, posao trener će odraditi dosadašnji pomoćnik Wolfgang Rolff. 

Njegovu su ambicije za ovu utakmicu relativno jasne: 

- Želimo sezonu završiti na pozitivan način. U posljednje smo dvije domaće utakmice na terenu pokazali puno dobrih stvari, prije svih u trkačkom dijelu i što se tiče zalaganja. Ukoliko bi ponovili tu vrstu intenziteta u ovome dvoboju, mislim da možemo do dobrog rezultata. Sezona je bila vrlo turbulentna i imali smo dosta problema, pa mislim da bi nam svima pomoglo ako bi se okončali pobjedom.

U posljednjih 12 susreta zeleni iz Bremena nisu uspjeli doći do pobjede, dok je Wolff pohvalio njihove protivnike, koji su na momente u proljetnom dijelu prvenstva izgledali kao jedna od najboljih momčadi lige: 

- Nürnberg je početkom proljetnog dijela igrao stvarno fantastičan nogomet. Nakon toga su upali u malu krizu, ali u posljednjem smo kolu protiv Fortune mogli vidjeti da su ponovo pronašli formu.

Put do pobjede mogao bi biti značajno otežan pošto za ovu utakmicu Wolff neće imati na raspolaganju pola tuceta prvotimaca, redom ključne igrače u obrani Sokratisa i Bargfredea, u vezi Hunta i Ekicija, dok su i dalje u nemilosti Elia i Arnautović.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling