Obavijesti

Sport

Komentari 14

Westbrook je stigao Jordana, a mogao bi prestići i Johnsona...

Westbrook  je stigao Jordana, a mogao bi prestići i Johnsona...
3

Russel Westbrook zabio je 21 koš uz 15 asistencija i 13 skokova u pobjedi protiv Houstona. Košarkašu Oklahome to je 15. 'triple-double' sezone čime je stigao Jordana

VIDEO

Razigravač Oklahoma City Thundera Russell Westbrook bio je najzaslužniji za domaću pobjedu svoje momčadi nad Houstonom 111-107, u kojoj je ubacio 21 koš uz 15 asistencija i 13 skokova, ostvarivši svoj 15. 'triple-double' učinak u ovoj sezoni.

Jedini košarkaš koji Westbrooka prati u toj kategoriji ove sezone je Draymond Green iz vodećeg Golden Statea koji je 11. puta imao tri dvoznamenkasta broja u spomenutim statističkim kategorijama. 

Bio je to Westbrookov 34. 'triple-double' u karijeri, a koliko je dominantan u ovoj sezoni najbolje pokazuje podatak da je legendarni Magic Johnson posljednji igrač koji je imao više 'triple-double' utakmica u sezoni od njega. 

Johnson je u sezoni 1988/89. zaustavio na 17 pa ga Westbrook još ima priliku prestići, a već je dostigao Michaela Jordana koji je u spomenutoj sezoni imao 15 'triple-double' učinaka.

- Blagoslov je kad vas netko spominje u istom kontekstu s tim momcima. To su ljudi iz Kuće slavnih. Moj je posao pomoći momčadi da pobjeđuje i da pokušamo osvojiti naslov - rekao je Westbrook čiji je doprinos, posebno onaj skakački, nahvalio Kevin Durant koji je Houstonu ubacio 23 koša.

- Kad ovako skače, bolja smo momčad. Koševima i asistencijama se može mjeriti s najboljima, ali njegovi skokovi su dodana vrijednost - istaknuo je Durant.

James Harden je predvodio Rocketse s 24 koša i 16 asistencija, pogodio je i tricu 13 sekundi prije kraja, kojom se Houston primakao na poena zaostatka (107-108), ali je i sedam sekundi prija kraja izgubio loptu, nakon čega je Westbrook s dva pogođena bacanja zaključio priču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše