Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Wilbek poput Ante Kostelića: Izbornici oženili svoje igračice

Danski izbornik Ulrik Wilbek, norveški Robert Hedin i crnogorski Zoran Kastratović oženili su bivše igračice. Isto kao naš rukometni par, Ante Kostelić i njegova Marica

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL
10 komentara

To se jednostavno dogodi, puno vremena provodite zajedno, ljudi se zbliže... I tako, dogodi se ljubav, kazao je svojedobno danski izbornik Ulrik Wilbek.

Karijeru je počeo kao trener rukometašica, s danskom je reprezentacijom osvojio zlato na OI-ju u Atlanti 1996. godine, no tu će godinu pamtiti po tome što je upoznao današnju suprugu Susanne Munk Lauritsen, koja je tad bila jedna od najboljih igračica.

- Nije baš uobičajeno da igračica izlazi s trenerom, no eto, uspio sam je osvojiti. Ali tek nakon što smo se vratili s Olimpijskih igara - rekao je Wilbek (56), koji je od supruge stariji deset godina.

Sličnu životnu priču imaju Marica i Ante Kostelić, najpoznatiji hrvatski rukometni par. Ante je krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća bio trener ženske ekipe Ivanića, za koju je igrala i Marica. Malo-pomalo rodila se ljubav, Ante se rastao od prve supruge, a u braku s Maricom rođeni su Ivica i Janica.

- Nije on osvojio nju nego je ona morala osvojiti njega - kaže njihov prijatelj u knjizi “Kostelići: Cijela istina”.

Indira se zaljubila u izbornika Zorana

Crnogorski izbornik Zoran Kastratović u braku je s Indirom (djevojački Jakupović), jednom od najboljih makedonskih rukometašica svih vremena. Indira sad vodi rukometašice Vardara.

Šveđanin je zaveo lijepu Norvežanku

Robert Hedin bivši je trofejni švedski rukometaš, a danas radi kao norveški izbornik. U braku je s Kari-Anne Henriksen (33), poznatom norveškom reprezentativkom...

Naši partneri pišu
Message