Obavijesti

Sport

Komentari 0

Wolvesi srušili Everton, Levante i nakon Granade bez pobjede...

Wolvesi srušili Everton, Levante i nakon Granade bez pobjede...

Bologna je pobijedila Cagliari 2-0 i ostavila ga na začelju Serie A, Wolverhampton se primaknuo koje vode u Europu pobjedom nad Evertonom 2-1, a Granada je protutnjala kroz Valenciju

VIDEO

U posljednjem susretu 11. kola talijanske Serie A Bologna je na domaćem terenu bila bolja od Cagliarija te je pobijedila 2-0.

Prvi pogodak postignut je u 49. minuti kada je De Silvestri zatresao gostujuću mrežu. U 90. minuti gosti su ostali s igračem manje, a sve je zaključio Arnautović golom u šestoj minuti sudačke nadoknade za 2-0.

Bologna je time pobijedila nakon mjesec dana posta te je u tom razdoblju upisala jedan ligaški remi uz dva poraza. Popela se Bologna na deseto mjesto ljestvice.

Problemi Cagliarija, koji je posljednji na ljestvici, mnogo su veći. Bio je ovo već sedmi poraz kluba sa Sardinije, a uz to ima tri remija i samo jednu pobjedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nastavljen je niz dobrih igara nogometaša Wolverhamptona u engleskoj Premier ligi te je ta momčad u 10. kolu svladala Everton 2-1 na domaćem terenu.

Bila je ovo četvrta pobjeda Wolvesa u zadnjih pet ligaških susreta (Southampton, Newcastle i Aston Villa), dok su jedino remizirali protiv Leedsa.

Do nove pobjede su ih vodili strijelci Kilman i Raul Jimenez koji su Evertonu zabijali unutar samo pet minuta prvog poluvremena (28. i 32. minuta).

Wolverhampton je ovom pobjedom preskočio Everton na ljestvici te se nalazi na sedmom mjestu. Everton je pao na deseto mjesto, a jedini njegov strijelac na susretu bio je Iwobi u 66. minuti.

Nogometaši Levantea i nakon dvanaestog kola Primere jedina su momčad u ligi bez pobjede, ali i dalje nisu posljednji na ljestvici.

U aktualnom kolu Levante je bio bez šanse protiv Granade koja je slavila u Valenciji s 3-0. Već u sedmoj minuti gosti su poveli golom Germana Sancheza, a kasnije su pobjedu Granade, njenu tek drugu u sezoni, novim golovima potvrdili Suarez i Puertas.

Levante iako nema pobjede ima šest bodova na kontu uslijed šest neodlučenih rezultata, a zadnji na ljestvici je Getafe s istim brojem bodova.

U drugom susretu ovog ponedjeljka Rayo Vallecano i Celta su odigrali bez golova čime je Rayo ostao šesti na ljestvici, dok je Celta na 16. poziciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje