Obavijesti

Sport

Komentari 38

'Yaya ne bi koštao puno, on bi u Barcelonu, ali može i u Real'

'Yaya ne bi koštao puno, on bi u Barcelonu, ali može i u Real'
1

Mogao bi potpisati za mnoge velike klubove poput Chelseaja i Bayerna. No on bi najviše volio da se u utrku uključi Barca, a možda ga i Mourinho želi, kaže agent

VIDEO

Napravio je sve što je mogao za City, a sada mu je potrebna nova motivacija u karijeri, rekao je menadžer Yaya Tourea Dimitri Seluk i zabrinuo sve navijače Manchester City.

Samo dva dana nakon što je City osvojio naslov prvaka Engleske, a prema mnogim jedan od najzaslužnijih u lovu na trofej bio je upravo Toure (29), reprezentativac Obale Bjelokosti čini se da je već počeo razmišljati kako što prije napustiti Etihad.

Iako Yaya ima važeći ugovor sa Cityjem još dvije godine, njegov menadžer se već bacio na posao pa ga nudi klubovima kao na tržnici.

- Ne bi puno koštao. Ima još dvije godine ugovora sa Cityjem, ali klub može napustiti već na kraju iduće sezone po Websterovom pravilu - obavijestio je sve zainteresirane strane Seluk.

Iako agent kaže da ne bi puno koštao, cijena Cityjeva veznjaka na Transfermarktu je 35 milijuna eura. No i bez obzira na to Yaya slovi kao jedan od najpoželjnijih i najboljih veznjaka današnjice. Još prije kraja sezone u Premiershipu Toure je otkrio kako bi se vrlo rado vratio u Barcelonu, klub za koji navija od malena i tamo završio karijeru. Potvrdio je to sada i Seluk, no i otvorio vrata ostalima pa tko prvi, njegov Toure.

- Yaya bi mogao potpisati za mnoge velike klubove poput Chelseaja i Bayerna. Međutim, on bi najviše od svega volio da se u utrku uključi i Barcelona. Ako trener ili predsjednik žele razgovarati, nema problema - rekao je Toureov menadžer.

A da je Seluk očito vješt i besraman trgovac govori i podatak da je već sljedeću sekundu svog igrača ponudio i ljutom Barcinom rivalu Real Madridu.

- Ne znam da li je Real Madrid zainteresiran, ali znam da je Toure bio zanimljiv Mourinhu kada je ovaj preuzimao Inter. Međutim, tada je Yaya bio Barcelonin i nije bilo šanse da prijeđe u Inter - zaključio je Seluk za radijsku postaju Ona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 38

VIDEO

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres
NEPRIMJERENO

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres

Karlovac je u 29. kolu 2. NL izgubio kod Hrvatskog dragovoljca (2-0) i tako se kolo prije kraja oprostio od drugog mjesta koje vodi u razigravanje za drugu ligu. Utakmica je pala u drugi plan zbog reakcije Igora Pamića

VIDEO Lokomotiva - Hajduk 2-5: Ludnica za kraj sezone! Splićani utrpali pet komada 'lokosima'
ZADNJE KOLO HNL-A

VIDEO Lokomotiva - Hajduk 2-5: Ludnica za kraj sezone! Splićani utrpali pet komada 'lokosima'

Sedam golova u samo osam pokušaja u okvir palo je u ludoj utakmici u Kranjčevićevoj. HNS će imati pune ruke posla jer kod četiri zgoditka je upitno tko je konačni strijelac
Torcida zatrpala teren bakljama i izazvala prekid, kapetani s Belom dogovorili kraj utakmice
RUŽNE SCENE

Torcida zatrpala teren bakljama i izazvala prekid, kapetani s Belom dogovorili kraj utakmice

Umjesto nogometnog kraja, utakmicu Lokomotive i Hajduka prekinula je Torcida, koja je u sudačkoj nadoknadi zatrpala travnjak bakljama. Sudac Bel je prekinuo susret bez odigrane predviđene nadoknade