Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Za dres Gyurcsa iz Vinkovaca ponuđeno je čak 4.500 kuna...

Društvo prijatelja Hajduka Osijek ponudilo je na aukciju dres Adama Gyurcsa iz finalne utakmice u Vinkovcima. Aukcija traje do nedjelje u 20:00, a do sada je najviše ponuđeno 4.500 kuna...

Dres Adam Gyurcso
Foto: Tomislav Gabelić/24sata
30 komentara

Jedno od najaktivnijih Društava prijatelja Hajduka, ono Osječko, već duže vrijeme organizira aukcije Hajdukovih suvenira, a prikupljeni novac ulažu u fond za otkup dionica.

Do sada su prodali jako puno dresova, šalova, ulaznica i ostalih predmeta povezanih uz Hajduk i igrače Hajduka, a trenutno je na njihovoj Facebook stranici u tijeku 264. aukcija, u kojoj je ponuđen doista zanimljiv eksponat – dres koji je Adam Gyurcsó nosio na utakmici finala kupa u Vinkovcima.

Dresovi s Hajdukovih utakmica u pravilu na tržištu postižu jako dobru cijenu, no već u prvom danu aukcije za Gyurcsov dres ponuđeno je čak 4.500 kuna, što je ipak neočekivan iznos, premda treba uzeti u obzir i činjenicu da dresu vrijednost podiže to što je unikat, jer natpis na prsima te dvije dodatne reklame ne nalaze se na dresu iz prvenstva, što kolekcionarima jako puno znači.

Aukcija traje do nedjelje u 20:00 sati, a možete licitirati na Facebook stranici DPH Osijek...

Inače, Hajdukovi dresovi nošeni na utakmicama u prošloj sezoni na tržištu postižu cijenu od oko 750 kuna, a u zavisnosti o igraču, stanju dresa i starosti, neki postižu i višestruko više cijene. Rijetki primjerci poput dresova iz '70-ih godina prošlog stoljeća ne mogu se nabaviti ispod 10.000 kuna.  

Naši partneri pišu
Message