Obavijesti

Sport

Komentari 22

Rijeka opet kupuje u Osijeku, a Inter bi doveo njezina golmana

Rijeka opet kupuje u Osijeku, a Inter bi doveo njezina golmana
5

Bijelima su zanimljivi Jugović, Ejupi i Boban. Produžili su s Gorgonom na 4 godine, isto ponudili Prskalu, a svim snagama nastoje zadržati i Čolaka. Mladi vratar Ivor Pandur zanimljiv je milanskom Interu

VIDEO

Prije šest i pol godina Rijeka je na Kvarner iz Slavonije dovela četvoricu igrača: Kvržića, Jugovića, Vargića i Leškovića i... Sa svom četvoricom 100% pogodila.

Zoran Kvržić dan-danas je Rijekin dokapetan, na svakome od Osječana dobro se zaradilo, a lako je moguće da Bijeli opet krenu u 'shopping' u Osijeku i to vraćajući neke igrače, a ovoga puta - bez odštete.

Jedina zanimljivija tema što se prijelaznog roka i novih imena na Rujevici tiče odnosi se upravo na ćakule o osječkom tercetu: veznjak Vedran Jugović (29 - raskinuo ugovor s korejskim Jeonnam Dragonsima) te napadači Gabrijel Boban (29) i Muzafer Ejupi (30).

Pregovaram s Rijekom i Osijekom

Vedran Jugović ima nekoliko inozemnih i dvije HNL kombinacije:

- U Osijeku sam rođen, počeo igrati nogomet i iz Osijeka sam otišao u Rijeku, a Rijeka je... Moj drugi dom. Ako se vratim u Hrvatsku, što se osjećaja tiče nema razlike između Rijeke i Osijeka. Gdje se god vratio, doći ću kući - govori nam Jugović.

- Sa Osijekom sam već razgovarao, a ostvaren je i kontakt sa Rijekom, ali to su tek inicijalni razgovori, bez konkretnih zaključaka. Uostalom, imam i inozemnih ponuda, a prijelazni rok se još nije ni počeo zahuktavati tako da... Nema žurbe. Ali da, povratak u Rijeku vrlo je realna opcija - zaključio je Jugović.

Osobna iskaznica

Vedran Jugović (31. srpnja 1989., Osijek)

Karijera:

2007-2013 Osijek 119 utakmica (9 golova)

2013-2106 Rijeka 100 (7)

2016-2019 Jeonnam Dragons 74 (10)

Trofeji:

Hrvatski Kup 2014

Hrvatski Superkup 2014

Gorgon OK, čeka se Prskala i Čolaka

Rijeka je napravila sjajan posao potpisavši novi ugovor s kapetanom i najboljim igračem Alexom Gorgonom. Ugovor na četiri godine ponuđen je i članu šampionske generacije, vrataru Andreju Prskalu.

Drugom strijelcu Bijelih Antoniju Čolaku istekla je posudba iz Hoffenheima, a kako bi za otkup ugovora Nijemcima trebalo platiti 1.000.000 € (gotovo desetina godišnjeg klupskog proračuna), Riječani traže načine da se sa Kramarićevim klubom nađe neka druga varijanta Čolakovog ostanka na Rujevici.

Izlazna lista? Potencijalnim kupcima najzanimljiviji su Župarić, Puljić i Sluga no još je prerano za konkretne ponude (mercato službeno starta 1. srpnja).

Pula: Dinamo i Rijeka u finalu hrvatskog nogometnog kupa

Inače, sve više europskih velikana kruži i oko Rijekinih klinaca. Ivan Lepinjica (19) silom je prilika povučen s posudbe u Zadru, Bišćan mu je dao šansu, a dečko je na zadnjem veznom pokazao europski potencijal i za njega se interesira Udinese.

A za njegovog vršnjaka, golmana Ivora Pandura, zanima se - milanski Inter. Specijalizirani i dobro obaviješteni Tuttomercatoweb tvrdi da bi Nerazzurri mladog golmana željeli barem na probu (baš kao što su prije osam godina na jednu sezonu uzeli tada 16-godišnjeg Ivicu Ivušića koji je danas u - Jugovićevom Osijeku).

Rijeka treba prodavati da bi kupovala, a jedina zajamčena i sjajna pojačanja Rijeci će biti Tomečak, RaspopovićVelkovskog, Pavelic Vuk koji su najveći dio prošle (polu)sezone proveli u rubrici 'ozlijeđeni'!

Bišćan opet za Liverpool

Riječani su slobodni do 17. lipnja kada počinju s pripremama za novu sezonu, od 2.-12. srpnja bit će u Kranjskoj Gori (prvenstvo počinje 20. srpnja, prva europska utakmica igra se 8. kolovoza), a šef Igor Bišćan odmor je iskoristio za izlet do - Hong Konga.

Zaigrao za momčad legendi Liverpoola koja je na Dalekom Istoku odigrala revijalnu utakmicu protiv legendi Borussije Dortmund za koje je igrao Mladen Petrić.

Liverpool je na kraju slavio 3:2, a posebno emotivan bio je nastup Josea Enriquea, nekadašnjeg lijevog beka Redsa, koji se oporavlja nakon operacije i borbe s teškom bolešću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom