Obavijesti

Sport

Komentari 4

Za pojačanja Borussiji 10 mil. €, poslali ponudu za Perišića

Za pojačanja Borussiji 10 mil. €, poslali ponudu za Perišića
1

Zašto bih kupovao trojicu novih igrača samo zato što ćemo igrati u LP? Nećemo igrati četvrtkom, već utorkom ili srijedom, druge razlike nema, izvalio je Klopp

VIDEO

Budući da ih još samo milimetar dijeli do naslova njemačkih prvaka, u Borussiji Dortmund već polako počinju gledati prema sljedećoj sezoni i nastupu u Ligi prvaka...Klupski čelnici tako namjeravaju uložiti deset milijuna eura u pojačanja.

No, vodstvo kluba se očito nije uskladilo sa svojim brbljavim trenerom Jürgenom Kloppom koji je istovremeno izjavio da njemu skupa pojačanja - ne trebaju.

- Zašto bih kupovao trojicu novih igrača samo zato što ćemo igrati u Ligi prvaka? Više nećemo igrati četvrtkom, već utorkom ili srijedom, druge razlike između Europa lige i igre u Ligi prvaka ne vidim - izvalio je Klopp mrtav-hladan.

Dodao je kako ima namjeru pronaći jeftinog igrača koji bi se pokazao pravim pojačanjem, baš kao što je to napravio prošlo ljeto.

- Moramo za 250.000 eura pronaći novoga Shinjija Kagawu - objasnio je Klopp, podsjetivši na 22-godišnjeg Japanca koji je kao anonimac doveden iz Cerezo Osake, a u prvoj je polusezoni Bundeslige, prije no što ga je pokosila ozljeda, postigao osam golova i jednom asistirao.

Dodajmo ovome i izjavu predsjednika kluba Hans-Joachima Watzkea koji je komentirao navodni interes Real Madrida za Nurija Shina.

- Jedini koji ne znaju ništa o tome su Real Madrid, Borussia Dortmund i Nuri Sahin.

Club Brugge primio službenu ponudu za Perišića

Borussia iz Dortmunda službeno je izvijestila Club Bugge o vlastitom interesu za otkup ugovora hrvatskoga veznog nogometaša Ivana Perišića, tvrdi belgijski internetski portal Sport.be...

Za hrvatskoga 22-godišnjeg reprezentativca, koji važeći ugovor s belgijskim klubom ima do ljeta 2015. godine, Dortmunđani su spremni platiti šest milijuna eura, navodi isti izvor.Iz Club Bruggea zasad nisu htjeli komentirati informaciju. Potvrdili su samo raniji iskaz da s Perišićem računaju i u sljedećoj sezoni.

Osim bundesligaškog lidera i izvjesnoga novog njemačkog prvaka, kojem slijedi razdoblje pojačavanja za Ligu prvaka makar trener Jürgen Klopp za potrebe medija vrti drukčiju priču, za Perišića zanimanje pokazuju, također navodi Sport.be, Napoli, Lyon i Valencia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna