Obavijesti

Sport

Komentari 17

Zabijao za trudnu suprugu: Živim svoje najljepše dane

Zabijao za trudnu suprugu: Živim svoje najljepše dane
1

Publika nas je nosila pred vrata raja i sada me pustite da uživam u ovoj atmosferi, rekao je Mario Maloča impresioniran vrlo poljudskim ambijentom

VIDEO

Dok su još tribine podrhtavale od pjesme navijača Hajduka presretni igrači 'bijelih' hvalili su atmosferu i u prvi plan isticali navijanje koje ih je nosilo do velike pobjede.
- Fenomenalan osjećaj je igrati pred ovakvim gledateljima, imam osjećaj kao da lebdim, a ne hodam po travi - rekao je Duje Čop i priznao kako su mu, kad je postigao gol, suze krenule na oči.
- Pokazali smo da smo zreli za Europsku ligu i da se možemo ravnopravno nositi sa momčadima kao što je Unirea.
Mnogi su strahovali kako će mladi i neiskusni Božidar Radošević zamijeniti Subašića i hoće li ga ambijent i snaga protivnika sputati.
No, Radošević je pokazao kako osim Subašića, Hajduk ima još jednog golmana na kojega se može osloniti.
- Isprva je bilo malo trema, ali kad je Torcida zagrmila opustio sam se i mislim da sam dobro i branio - rekao je Hajdukov čuvar mreže i pohvalio suigrače koji su od prvog do zadnjeg odradili odličan posao.
Mario Maloča bio je ponovno neprelazan no, zasluge za veliki preokret i pobjedu gurnuo je Senijadu Ibričiću.
- Ibro nas svaki put spašava i izvlači i moramo mu se svi nakloniti. Publika nas je nosila pred vrata raja i sada me pustite da uživam u ovoj atmosferi jer tko zna kad ću doživjeti opet ovakvo nešto - rekao je Maloča.
Ibričića je kao glavnog igrača apostrofirao i hrvatski izbornik Slaven Bilić
- Odigrao je maestralno u ovoj fantastičnoj atmosferi, mada kad je riječ o atmosferi, čini mi se da je na Poljudu svako malo doživim 'deja vu'.
Najbolji među 'bijelima' Senijad Ibričić poklonio je golove supruzi Aniti i djetetu kojega uskoro treba roditi.
- Živim najljepše dane svoga života, nadam se da je ova prednost dovoljna za uzvrat jer su oni dobra momčad, ali ni mi nismo loši.
Trener gostiju Ronny Levy bio je razočaran i tužan, a za poraz je okrivio stanje u kojem se njegov klub nalazi.
- Držali smo se u prvom poluvremenu, ali u situaciji u kojoj nemam mogućnost zamjene i dovoljan broj igrača, kao i opći nered koji vlada u klubu, više od ovog nismo ni mogli. Izgubili smo od bolje momčadi, ne gajim iluzije da u uzvratu možemo nešto napraviti, a Hajduk može putovati s drugom momčadi. Fantastičan je bio ambijent, dugo sam godinama u nogometu, ali ovakvo nešto nisam doživio.
Stanka Poklepovića novinari su pljeskom dočekali na press konferenciji, a Špaco je također odgovorio pljeskom.
- Poslije ovoga više se nema što reći. Uz ovakvu publiku i ovakvu predstavu ne mogu biti nego prezadovoljan i presretan. Nije još gotovo, ali čestitat ću svojim igračima na upornosti, pogotovo Ibri koji nas je, nakon što smo u prvom poluvremenu izgledali jadno, vratio u igru s dva prekrasna gola - zaključio je Poklepović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući
Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke, Petković: Sopić je osebujan
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke, Petković: Sopić je osebujan

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković