Obavijesti

Sport

Komentari 12

Zabio Juventusu pa sad tvrdi: Olmo radi razliku u Ligi prvaka

Zabio Juventusu pa sad tvrdi: Olmo radi razliku u Ligi prvaka
7

Dinamo je u prvoj utakmici igrao jako, baš jako dobro, a nama ništa nije polazilo za nogama. No, mi smo se podigli i sada će ova druga biti potpuno drugačija, kaže nam Robin Gosens

VIDEO

Dinamo je prava momčad, definitivno zaslužuju igrati Ligu prvaka. Vidi se to u njihovim dosadašnjim utakmicama u Ligi prvaka, a znamo kako smo i mi prošli u Zagrebu, kaže za 24 sata Robin Gosens (25), strijelac jedinog gola za Atalantu u porazu (3-1) od Juventusa.

Pokretanje videa...

Reportaža iz Bergama: Stadion Atalante 00:30

Život novinara ponekad nije jednostavan. Zaputite se na neko gostovanje, sve isplanirate unaprijed, netko to i plati. A onda se sve izokrene, svi vaši dogovori i višetjedni pregovori u trenutku padnu u vodu. Takav slučaj dogodio nam se u Bergamu, poslije utakmice Atalante i Juventusa imali smo dogovoren intervju s Miralemom Pjanićem, trebali dohvatiti i Marija Pašalića, nadali se kojoj izjavi o Dinamu Josipa Iličića..., a od svega - ništa.

Press-služba talijanskih nogometaša radi po drugačijem sistemu, pa smo umjesto dogovorenih intervjua u mix-zoni dobili tek jednog igrača, Robina Gosensa. Izbor čak i nije bio toliko loš, ipak je čovjek u subotu zabio Juventusu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uh, mislim da smo u toj utakmici zaslužili puno više, igrali smo na svoj način, napravili dobar pritisak i bili bolja momčad. Ma ne da smo zaslužili bod, trebali smo pobijediti, ali to je nogomet. Juventus je zabijao, mi nismo i tu je cijeloj priči bio kraj - kaže Robin Gosens, pa dodaje:

Serie A - Atalanta v Juventus

- Dinamo? Znamo da i u utorak moramo biti na visokoj razini, ako tu ne ostvarimo dobar rezultat, a to je za nas pobjeda onda, ispadamo iz svih priča za europskim proljećem. Važan nam je taj europski rezultat. Odigrali smo dobro protiv Juventusa, navijači su nas na koncu s terena ispratili pljeskom, pa sada puni optimizma idemo na Dinamo.

Zagrepčani su vas prilično iznenadili u prvom dvoboju...

- Dobro smo analizirali tu utakmicu, tu smo napravili previše pogrešaka. Ma Dinamo je igrao jako, baš jako dobro, a nama ništa nije polazilo za nogama. Poslije tog dvoboja smo se dosta podigli, nanizali nekolicinu dobrih rezultata, iz tjedna u tjedna izgledamo sve bolje. A tako se i osjećamo. Vjerujte, bit će ovo sasvim drugačija utakmica, sada smo puno pripremljeniji za Dinamo, mi jednostavno moramo pobijediti u utorak.

Potpuno ste nadigrali Juventusa, bi li vam takva predstava trebala biti dovoljna za pobjedu nad Dinamom?

- Ma ne, ne razmišljam na takav način, svaka utakmica u Ligi prvaka je jako teška. Dinamo se pokazao pravom momčadi, respektiramo ih, ali ništa više od toga.

A najbolji igrač Dinama jest...?

- Teško pitanje, najveća snaga je momčadski duh. Svi na terenu rade jedni za druge, svi ginu jedni za druge. OK, Dani Olmo je igrač s najviše individualnih kvaliteta, preko njega ide najviše akcija, rekao bih da on radi razliku čak i u Ligi prvaka. Ali, momčad je najveća snaga zagrebačke momčadi - završio je Gosens, 25-godišnji veznjak Atalante.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener