Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zadar će opet biti centar sporta. U grad stiže veliki Del Piero...

Zadar će opet biti centar sporta. U grad stiže veliki Del Piero...

Josip Pavić, Ivica Kostelić, Alessandro Del Piero, Bojana Jovanović, samo su neki od zanimljivih sugovornika koji će ove godine sudjelovati Sunset Sports Media Festivalu u Zadru koji će se održati u lipnju

VIDEO

Nakon što je proteklih godina ovaj festival svjetskog glasa privukao poznata imena kao što su Darijo Srna, Mario Ančić, Matt Barnes, Stephen Jackson, Stephen Espinoza i Miško Ražnatović, ovogodišnje treće izdanje Sunset Sports Media Festivala u Zadar dovodi nove, globalno poznate zvijezde.

Proslavljeni talijanski nogometaš, a danas popularni komentator talijanskih TV kuća i CBS/ Paramount+, Alessandro Del Piero bit će počasni gost trećeg izdanja Sunset Sports Media Festivala u lipnju. U ekskluzivnom razgovoru 1:1, Del Piero će ispričati sve o profesionalnom životu nogometaša, ali i o svom prelasku iz nogometa u medije. Uz njega, u Zadru će svoje tajne podijeliti i Guillem Balague, nagrađivani autor biografija najvećih nogometaša kao što su Messi, Ronaldo i Maradona. Za sve sportske zaljubljenike organizatori pripremaju brojna iznenađenja, a već su sada najavili dolazak Ivice Kostelića i proslavljene tenisačice Bojane Jovanović. Od 6. do 8. lipnja svi posjetitelji imat će jedinstvenu priliku u Zadru upoznati brojne sportske i medijske zvijezde te saznati iz prve ruke što ih motivira, te otkriti najnovije trendove iz svijeta sporta i bussinesa.

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Real Madrid v Chelsea

- Zadar će i ove godine biti centar okupljanja najvećih imena iz svijeta sporta i medija. Kao i do sada, siguran sam da će se vrhunskom organizacijom i sinergijom različitih stručnjaka, čarolija Hrvatske uspješno prenijeti na svjetsku pozornicu. Gosti prepoznaju važnost ovakvog događaja i posebnu atmosferu i to je jedan od razloga zbog kojeg festival iznimno brzo raste iz godine u godinu. U suradnji s našim glavnim strateškim partnerima iz Sofascorea želimo postati najrelevantnija konferencija takve vrste u svijetu te nastaviti širiti priču o Hrvatskoj kao nezaobilaznoj sportskoj destinaciji - izjavio je Damjan Rudež, direktor Sunset Sports Media Festivala i proslavljena NBA zvijezda.

Renomirani stručnjaci na panelima raznovrsne tematike

Bogati program trodnevnog festivala ponudit će brojne zanimljivosti. Uz izvanredan talent za pripovijedanje i sjajnu sposobnost uspostavljanja povjerenja, Guillem Balague, istaknuti pisac i televizijski novinar sa CBS Sportsa, proslavio se kao autor ekskluzivnih autobiografija za svjetske sportske ikone poput Lionela Messija, Pepa Guardiole i Diega Maradone. Na predavanju „The Storyteller“, zajedno s reporterom TNT Brasila Fredom Caldeirom, Balague će otkriti tajne koje se kriju iza umjetnosti prenošenja priča o životima i karijerama najvećih imena u svijetu sporta. Sudionicima će približiti zanimljivosti stvaranja nevjerojatnih autobiografskih djela te postizanja statusa najprodavanijeg međunarodnog sportskog autora, stoga je ovo prilika da svi zainteresirani zarone u svijet sportskih legendi kroz oči ovog vrsnog autora.

ARHIVA - 2011. Zagreb: Ivicu Kosteli?a susjedi do?ekali u Gra?anima

Sportski velikan Ivica Kostelić podijelit će Damjanu Rudežu i svim posjetiteljima svoja bogata iskustva osvajanja sportskih terena i rasvijetliti tajne koje stoje iza njegovog dokumentarnog filma. Na panelu „The game behind the game“ posjetitelji će imati priliku iz prve ruke saznati što muči NBA zvijezde i tko stoji iza njihovih uspješnih karijera u NBA-u od Mattea Zurettija, zaduženog za međunarodne odnose i marketing u Udruženju igrača NBA lige te direktora Udruženja igrača Eurolige Boštjana Nachbara. U Zadar stiže i Mezna AMarzaooqi, generalna direktorica Instituta za razvoj lidera pri

Ministarstvu sporta Saudijske Arabije, Dino Ruta, voditelj sportskog menadžmenta na Bocconiju i Jefrey Gertrulla, čovjek koji stoji iza produkcije najgledanijeg TV spektakla na svijetu – SuperBowla. Svima je poznato kako je sport uvijek bio moćan alat korišten u diplomaciji diljem svijeta, a iskusna grupa panelista koju čine Michele Ciccarese, direktor marketinga i strategije u SERIE A, Maja Poljak, odbojkašica i koordinatorica za EU fondove HOO-a i Josip Pavić, državni tajnik Ministarstva turizma i sporta na panelu „Atletico Diplomatico“ podijelit će svoje perspektive o tome kako sport i politika surađuju u prevladavanju svih granica.

Inspirativne priče, iskustva, networking i dijeljenje znanja u gradu s najljepšim zalaskom sunca na svijetu, pratit će uzbudljiv i raznolik zabavni program, što s razlogom pozicionira Sunset Sports Media Festival nezaobilaznom stanicom za sve ljubitelje sporta i medijske industrije. Sve novosti pratite na FB i IG profilima te na vrijeme osigurajte svoju kotizaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti