Obavijesti

Sport

Komentari 42

Zagreb je izgubio u polufinalu: Nikad nisam vidio lošije suce...

Zagreb je izgubio u polufinalu: Nikad nisam vidio lošije suce...
8

Rukometaši PPD Zagreba nisu se uspjeli plasirati u finale SEHA lige u Varaždinu. Skopski Vardar slavio je 26-24 te izborio finale protiv mađarskog Veszprema

VIDEO

Zagreb je izgubio u polufinalu Seha lige od Vardara. Makedonci su slavili u sjajnoj atmosferi u Varaždinu 26-24 te ostavili hrvatskog prvaka bez finala.

PPD Zagreb će u nedjelju igrati za treće mjesto protiv bjeloruskog Meškova iz Bresta od 16.30 sati, dok će u finalu od 19 sati igrati Veszprem i Vardar.

13 minuta bez gola

Početak utakmice protekao je u vrlo lošoj igri Zagreba u napadu, nakon što je Mandalinić pogodio za 1-0 u 2. minuti, hrvatski prvak čak 13 minuta nije zabio te je Vardar poveo 4-1 i držao je prednost do odmora.

Na poluvrijeme se otišlo s vodstvom Vardara od 12-10, da bi početak nastavka bio najbolje razdoblje u igri Zagreba koji je serijom 6-2 stigao do vodstva 16-14. No, Vardar je uzvratio serijom 3-0, te se do 52. minute igralo gol za gol do rezultata 19-19.

Tada se dogodio vjerojatno ključni trenutak susreta, Leon Šušnja je napravio prekršaj za dvije minute isključenja uz sedmerac za Vardar. Makedonski sastav je tu situaciju iskoristio za odvajanje na 21-19, kasnije i na 23-20.

U završnici dvoboja slovački suci su pokušali pomoći Zagrebu da se vrati u utakmicu isključivši nekoliko igrača Vardara, pa je hrvatski prvak neko vrijeme imao i dva igrača više na terenu, ali do preokreta nije došlo.

Zlato: Moramo s pobjedom otići iz Varaždina

Zlatko Horvat postigao je šest golova za PPD Zagreb, no pet iz sedmeraca, dok su po četiri dodali Tin Kontrec i Luka Šebetić, dok je šest golova, od toga također pet iz sedmeraca za Vardar postigao Dejan Manaskov, a pet je dodao Aleks Dušebajev.

- Hvala navijačima, sjajno su nas bodrili, ali nismo uspjeli. Morat ćemo se pripremiti u nedjelju i dat ćemo sve od sebe da iz Varaždina odemo s pobjedom. Čestitam Vardaru na pobjedi, a protiv Meškova nas čeka težak susret - rekao je Zlatko Horvat.

Vujović: Ne mogu biti ljut, ali suđenje...

- Bilo je dosta tenzija, igračkih pogrešaka, pogrešaka sudaca, sudačkog stola, trenerskih pogrešaka. Nijanse su odlučivale i ne možemo biti ljuti. Željeli smo taj finale, ali bit će prilike sljedeće godine - rekao je trener Zagreba Veselin Vujović.

- Moram to reći, dugo nisam vidio lošije suđenje. I tu ne mislim na našu štetu, nego na štetu obje momčadi - dodao je Veselin Vujović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju