Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zagreb na susret sa Ciudadom ide kao "putujuća bolnica..."

Zagreb na susret sa Ciudadom ide kao "putujuća bolnica..."
1

Ivica Obrvan u nedjelju neće moći računati na ozlijeđenog Marka Kopljara. Cijeli tjedan nije trenirao ni Ivano Balić (trbušni zid). Gal se tek oporavio, kao i Pešić...

VIDEO

Ovakve je utakmice gušt igrati, nismo favoriti pa možemo biti opušteniji, pokazati što i koliko možemo. Oni su u težoj poziciji nego mi, jednostavno moraju pobijediti, rekao je Marino Marić najavljujući nedjeljnu utakmicu rukometne Lige prvaka između CO Zagreba i španjolskog Ciudad Reala. 

Gostovanje kod ponajbolje europske momčadi zagrebašima može donijeti puno, u slučaju pobjede čak bi osigurali prvo mjesto u skupini, što na startu natjecanja nitko nije mogao očekivati...

Podcijenili su Flensburg, sad se moraju vaditi na nama, rekao je Obrvan uoči Ciudada

- Bit će zanimljivo s obzirom na mogući rasplet u skupini. U prošlom su kolu podcijenili Flensburg i sad se moraju vaditi na nama - rekao je trener zagrebaša Ivica Obrvan i uz zadovoljni smješak dodao:

- Imamo informacije da je u Ciudadu opća mobilizacija pred ovu utakmicu. Osjeća se nervoza, nije im svejedno. No to se nas ne tiče, mi idemo odigrati svoje, ako nam se ukaže prilika pokušat ćemo iznenaditi.

Obrvan neće moći računati na ozlijeđenog Marka Kopljara (koljeno) koji je ostao u Zagrebu, a gotovo cijeli tjedan nije trenirao ni Ivano Balić (trbušni zid). Uz tek oporavljenog Gala i golmana Pešića (leđa) zagrebaši izgledaju kao putujuća bolnica.

- Nema predaje! To je moje razmišljanje, a to ću usaditi i igračima. Priliku će umjesto Kopljara dobiti Stepanić. Mlad je i ima pravo griješiti, ali nema se pravo živcirati zbog toga - kaže Obrvan koji će problematičnu poziciju pokušati "pokrpati" i s Balićem, Gojunom i Špilerom. 

No sve će ovisiti o stanju na terenu jer protivnik je ipak Ciudad Real, momčad koja posljednjih godina dominira španjolskim i europskim rukometom.

- Ciudad je svjet za sebe, ali imaju i oni slabosti. No nećemo se uzdati u te njihove nedostatke. Momčad Talanta Dušebajeva ima problema, ali to je uigrani sustav igre koji se već godinama usavršava. Bez obzira na odlaske ili dolaske novih igrača. Na nama je da što manje griješimo, da ne primamo lake golove, a tek onda možemo razmišljati o iznenađenju - priznaje Ivica Obrvan.

Ne bojimo se nikoga, rekao je Marino Marić uoči gostovanja protiv ponajbolje europske momčadi

A s druge će strane stajati francuski dvojac Dinart i Abalo, na golu su Šterbik i Hombrados, tu su još Entrerios, David, Viran, Jurkiewitz, Aguinagalde..., no gotovo je sigurno kako neće igrati ozlijeđeni Kallman, Evdokimov, Ševelev te bivši zagrebaš Kiro Lazarov...

- Ne bojim se nikoga, pa se tako neću prepasti ni Dinarta, rekao je samouvjereno Marino Marić kojeg na crti očekuje velika borba s vjerojatno najboljim obrambenim igračem:

- Ma gušt je igrati protiv igrača koji znaju, tu samo mogu profitirati, nešto naučiti. Neće niti njemu biti lako samnom - zaključio je Marino.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka