Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zajec: Ja sam odmah 2010. vidio da će Ademi biti lider! A u derbiju me oduševio novi klinac

Zajec: Ja sam odmah 2010. vidio da će Ademi biti lider! A u derbiju me oduševio novi klinac
5

Naravno da mi je žao što odlazi jer je bio predvodnik velikih rezultata ove generacije Dinama, ali treba ga razumjeti i zaželjeti mu svu sreću, uz nadu da će se po završetku karijere vratiti u Dinamo, rekao je Zeko

VIDEO

Arijana Ademija sam u prvi sastav gurnuo još tamo 2010. godine, bez straha, jer se i tada već vidjelo da je pravi igrač, da će biti lider. Izrastao je, uz sve nedaće koje su ga pratile, u jednog od najvećih igrača Dinama, pravog vođu i sjajnog čovjeka. Naravno da mi je žao što odlazi jer je bio predvodnik velikih rezultata ove generacije Dinama, ali treba ga razumjeti i zaželjeti mu svu sreću, uz nadu da će se po završetku karijere vratiti u Dinamo.

Tako je legendarni kapetan Dinama iz 1982. i Ademijev prvi trener u Dinamu Velimir Zajec prokomentirao Ademijev odlazak u Kinu.

Pokretanje videa...

Slastičarnica Calimero VIDEO

Jedna od najvećih legendi kluba iz Maksimira nalazi se na svojevrsnoj turneji po Hrvatskoj na kojoj promovira svoju biografiju “Zeko” pa je na promociji u Svetoj Nedelji govorio i o aktualnostima u Dinamu.

- Dinamo je najjači u ligi, to je jasno, ima ponovno nove nade. Gledao sam nedavno derbi i u tih nekoliko minuta me oduševio mladi Gabriel Rukavina. Baš se vidi da će biti sjajan igrač. Nazvao sam baš bio i njegovog tatu Tomislava Rukavinu, koji je bio moj igrač. Što se aktualne situacije u klubu tiče, vjerujem da će se taj gordijski čvor uspjeti odmotati i da će Dinamo pronaći svoj put, a to je jedino prava privatizacija, bilo velikog kapitala ili puno malih dioničara - kazao je Zajec.

Zagreb: Predstavljen novi igra? NK Dinamo, Arijan Ademi

U društvu Zajeca bio je i njegov nekadašnji igrač u Dinamu, ali i Panathinaikosu, Silvio Marić.

- Ta generacija iz osamdesetih, Zeko, Cico, Mlinka, Štef, nama klincima bila je pojam. Zarazili su nas nogometom, a posebno sam sretan što sam na prijelazu iz juniora u seniore radio upravo s Velimirom Zajecom. Imao sam tu sreću na kraju da mi treneri budu i Cico i Zeko. Bili su drugačiji karakterno, pa i kao igrači tada, ali su nama bili sve u tim godinama i napravili su s nama prave rezultate - kazao je Marić.

Zagreb: Dinamo i Ferencvaroš utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka završili 1:1

Velimir Zajec nastavlja svoju turneju promocijom u Jastrebarskom (petak u 19h), Čakovcu (ponedjeljak u 19h) i Koprivnici (idući četvrtak u 19h). Knjiga “Zeko - biografija Velimira Zajeca” puštena je prije godinu dana u prodaju, a na 480 stranica kroz razgovore s 96 sugovornika i više od 100 arhivskih članaka, autor knjige Sanjin Španović ispričao je Zajecovu karijeru ne samo kao kapetana Dinama, već i onu kao igrača Panathinaikosa, te trenera i direktora ova dva kluba i otkrio brojne nepoznate detalje povezane i s brojnim hrvatskim i grčkim nogometnim legendama.

Također, u knjizi se nalazi i više od 150 fotografija od kojih brojne nisu nikad dosad viđene u javnosti. Knjiga je naišla i na brojne komplimente i pohvale ne samo brojnih čitatelja, već i Dinamovih igrača i trenera, novinara i književnih kritičara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve