Obavijesti

Sport

Komentari 14

Zajedništvo i sreća u svlačionici: 'Vatreni' su obilježili pobjedu

Zajedništvo i sreća u svlačionici: 'Vatreni' su obilježili pobjedu

Veliku noć u Parizu naša reprezentacija ovjekovječila je grupnom fotografijom koja je u kratkom roku prikupila veliki broj lajkova. Igračima i stručnom stožeru pridružio se i predsjednik HNS-a Marijan Kustić

VIDEO

Na spomen Francuske, mnogim hrvatskim navijačima stvarali su se grčevi u želucu. Zadali su nam možda i dva najteža poraza u povijesti. Prvi smo osjetili na SP-u 1998. godine kada su nas srušili u polufinalu, a prije četiri godine uslijedio je još bolniji poraz. Onaj iz finala. 

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

E pa, konačno, revanširali smo im se za sve te poraze. I nije moglo slađe. Srušili smo svjetskog prvaka, u njegovom dvorištu, pred 80.000 ljudi!

Vatreni su ponedjeljak navečer u četvrtom kolu Lige nacija prvi put u povijesti pobijedili Tricolore (1-0). Slavodobitan je bio gol našeg kapetana Luke Modrića iz penala u petoj minuti. A nakon sučevog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje. Skakali su naši igrači jedan po drugome, grlili se i slavili kao da su osvojili trofej. 

UEFA Nations League - Group A - France v Croatia

Možda ovo natjecanje nema toliku važnost, ali ova pobjeda itekako ima. Konačno smo skinuli to breme i prokletstvo koje je trajalo 24 godine. Slavlje se nastavilo u svlačionici, a glavni zabavljač bio je čudesni Marcelo Brozović. Samo on i Juranović odigrali su sve četiri utakmice. Legenda kaže da Broz još nije prestao trčati. Nakon utakmice počastio se pivom i kubankom.

UEFA Nations League - Group A - France v Croatia

Veliku noć u Parizu naša reprezentacija ovjekovječila je grupnom fotografijom koja je u kratkom roku prikupila veliki broj lajkova. Igračima i stručnom stožeru pridružio se i predsjednik HNS-a Marijan Kustić i tehnički direktor Stipe Pletikosa. Ovo je samo dokaz kakvo zajedništvo i kohezija krasi naše reprezentativce. Atmosfera je čudesna, baš kakva treba i biti uoči SP-a. 

Hrvatska je katastrofalno ušla u Ligu nacija porazom od Austrije, ali nakon četiri kola nalazimo se na drugom mjestu sa sedam bodova, dva boda manje od prvoplasirane Danske. U rujnu nam Danci dolaze na Maksimir i pobjedom imamo priliku skočiti na prvo mjesto koje donosi plasman na završni turnir.

UEFA Nations League - Group A - France v Croatia

U posljednjem kolu gostujemo kod Austrije. A vjerovali ili ne, aktualni prvaci Lige nacija Francuzi nalaze se tek na posljednjem mjestu s dva boda i vodit će bitku s Austrijom za ostanak u elitnoj skupini.

OVDJE KUPI PPV I GLEDAJ FNC 6! Vaso Bakočević, Satoshi Ishii, Ivan Vitasović i ostale regionalne megazvijezde gledajte na 24sata PLUS+!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...
SLAVLJE NA POMOLU

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...

Brondby je kolo prije kraja pobijedio Silkeborg 2-0 i tako pobjegao Kopenhagenu na plus četiri uz utakmicu više. Ako Kopenhagen ne osvoji naslov, samo još Real mora osvojiti Ligu prvaka i 'modri' idu u play-off LP
Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'