Obavijesti

Sport

Komentari 13

Žale se na suca, ali znaju da ih je dotukla realizacija

Žale se na suca, ali znaju da ih je dotukla realizacija
12

Iako je Ante MIše priznao da je prvenstvo gotovo, tvrdi kako mu je poraz od Varteksa u Splitu teže pao od posljednjeg od Rijeke na Kantridi...

VIDEO

Jutro nakon što se definitivno oprostio od naslova prvaka, Ante Miše je trezveno analizirao zadnja dva tjedna i ono što je Hajduk u njima prikazao.
- Teško mi je što smo izgubili od Rijeke, ali ni upola teško kao nakon izgubljene utakmice protiv Varteksa. Za razliku od te utakmice bili smo bolja momčad, imali tri stopostotne prilike i kontrolirali utakmicu do 80 minute. U zadnjih 10 minuta sve smo prosuli, a opet nas je pokopala loša realizacija. Žao mi je što smo prvenstvo na taj način priveli kraju.
Miše je poraz protiv Rijeke opisao kao poraz Chelseaja od Barcelone.
- Chelsea je imao sve u svojim rukama, brojne prigode da riješi utakmicu, no na kraju im je presudila jedna akcija pred kraj susreta kao i nama - pojasnio je Miše, no nije se želio očitovati na pitanje mogu li se te dvije utakmice usporediti po još čemu. Hajdukovi igrači puno su gnjeva nakon utakmice prosuli prema sucu Pristovniku. Umjesto Miše odgovorio je glasnogovornijk kluba Davor Pavić.
- Od suđenja nismo ništa ni očekivali. Istrošili smo glasnice ukazujući na sudačku organizaciju i čudan odabir sudaca. Suđenje je bilo perfidno u skladu s očekivanjima, bili ste svjedoci toga 'spektakla' i Hajduk će reagirati žalbom na suđenje - najavio je glasnogovornik.
Jedino što je Miše želio reći je da su omjer prekršaja 13-36 na štetu Hajduka i veliki broj žutih kartona dovoljno svjedočili kriteriju.
- Ovo je frustirajuće, ne samo na ovoj utakmici. Računica i Andrić su mirni i staloženi ljudi i ako se njih uspije isprovocirati, onda za to postoje debeli razlozi. Ne opravdavam uvrede na račun suca, ali svakome se dogodi žuta minuta - kaže Miše, koji je momcima s Kantride još jednom čestitao na borbenosti i odličnoj igri.
Hajduk se okreće Kupu, a Miše u prvoj utakmici priželjkuje pozitivan rezultat.
- Dat ćemo šansu nekim mladim igračima u zadnje tri prvenstvene utakmice, no u Kupu ćemo igrati s prvom postavom i pokušat ćemo ga osvojiti - rekao je Miše, a Pavić dodao:
- Ako nam za susret s Dinamom opet ne odrede suca iz Zagreba. Kako je krenulo ne bi me čudio takav ishod.

BIJELI TRENIRAJU NA MAKSIMIRU
Hajduk će trenirati u Maksimiru u utorak u 19.30 što je potvrđeno faksom pristiglim u Hajdukovu bazu u Opatiji Grand Hotel Adriatic.
- Osobno je Zdravko Mamić potpisao faks u kojem stoji kako će on i Dinamo učiniti sve da Hajduku uljepša boravak u Zagrebu. Mi mu na tome zahvaljujemo - kazao je Miše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'