Obavijesti

Sport

Komentari 82

Zanoški napustio Medveščak zbog razmirica s Raymondom!

"Slijedom neslaganja s načinom rada, odlukama i sportskom filozofijom trenera Martya Raymonda i sportskog stožera, igrač je odlučio napustiti Zagreb i klub"

VIDEO

Jedan od najboljih hokejaša Medveščaka Tom Zanoški iznenada napušta klub! Ovu iznenađujuću i neočekivanu odluku potvrdili su iz Medveščaka na svojoj službenoj stranici. Razlog napuštanja 'medvjeda' su razmirice i neslaganje s trenerom Martyjem Raymondom.

"Napadač Tom Zanoški odlučio je napustiti zagrebački KHL Medveščak. Naime, slijedom neslaganja s načinom rada, odlukama i sportskom filozofijom glavnog trenera Martya Raymonda i klupskog sportskog stožera, igrač je odlučio napustiti Zagreb i sporazumno raskinuti ugovor s klubom. Igrač i klub rastaju se prijateljski, bez ikakvih nesuglasica te ostaju u dobrim odnosima", stoji na stranici kluba.

Teško je očekivati da se Zanoški oprašta u prijateljskom raspoloženju obzirom na neslaganje trenera i igrača te u Medveščaku tvrde da ovu odluku neće dodatno komentirati.

Zanoški se povodom odlaska obratio javnosti preko svojeg osobnog profila na Facebooku.

"Dragi prijatelji i navijači,

htio bi se vama svima zahvaliti za najbolje dvije sezone u mojem životu. Nema mjesta gdje bih rađe igrao, napredovao sa karijerom i htio pobijediti. Nikada nisam ni mogao pomisliti da se nešto ovako moglo desiti. Došao sam ovdje sa srcem igrati za grad gdje sam se rodio i za ljude koje cijenim i poštujem. Prije nego što se sazna gdje odlazim molio bih vas sve za razumijevanje i htij bhi da znate da ova odluka nije bila ni malo zbog novaca niti protiv kluba. Cijenim Medveščak i želim svim igračima navijačima i ljudi okolo kluba koji su jako puno dali i žrtvovali za Medveščak sve najbojle i puno uspjeha. Nema ništa sto bi rađe htio nego da sam ovdje sa vama, ali ponekada stvari se dogode koje se ne mogu kontrolirati i teške odluke se moraju napraviti. Iskreno vam kažem da ovo je bila daleko najteža odluka mojeg života i mislim da ne trebam recć koliko ovo mene boli osobno i ljude blizu mene

Razumijem koliko će isto tako boljeti kada se objavi sljedeći klub, ali opet molio bi vas da se probate ne ljutiti, moje srce će uvijek biti u Zagrebu i sa vama, ali ako ne mogu biti ovdje, morao sam odlučiti na sljedeću nabolju opciju koja mi se pružila. Hvala vam još jedan put za sve što ste mi dali ne samo na ledu nego u životu. Nadam se ćemo svi jedan dan opet biti zajedno i zajedno biti uspješni. Hvala vam na svemu, nikada neću zaboraviti niti podcijeniti moje predivno vrijeme ovdje.

Od srca Tom"

Sljedeća destinacija - KAC Klagenfurt

Ekspresno po objavi odlaska Toma Zanoškog iz Medveščaka, na službenoj web-stranici KAC Klagenfurta osvanulo je da je Zanoški novi igrač njihovog kluba.

- Tom je agilan i prgav igrač, kojega nose emocije, ali zna i zabijati - rekao je trener KAC-a Christian Weber.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'
NISU ZADOVOLJNI

Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

'Bili' su porazom kod kuće malo izgubili korak za vodećom Rijekom, a kapetan Livaja je nakon toga otišao na odmor u Grčku što su mu neki od navijača očito zamjerili