Zanoški: Nije lijepo tući se pred kamerama, ali ne dam na sebe! | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Zanoški: Nije lijepo tući se pred kamerama, ali ne dam na sebe!

BRZA REAKCIJA Ne želim čekati da me netko udari, može me teško ozlijediti, kaže Tomislav Zanoški. DeSousa (lijevo) je napao Zanoškog dok je ovaj davao izjave pred kamerama

Foto: Facebook
3 komentara

Nisam imao izbora. DeSousa mi je stavio palicu pred oči i počeo me provocirati, rukom sam mu maknuo palicu, a on me snažno odgurnuo. I to je bilo to, tučnjava je počela, rekao je Tomislav Zanoški (33).

A takva tučnjava baš se i ne vidi svaki dan. Ili točnije, nikad nije snimljena. Dok je hokejaš Medveščaka davao izjavu za TV, igrač Bolzana Christopher DeSousa “uletio” mu je s palicom.

VIDEO Cirkus u Ledenoj! Zanoškog je udario dok je ovaj davao izjave

- Nije samo on. Pored nas su bila još četvorica hokejaša Bolzana, koji su također provocirali, psovali. Iskreno, nije mi bilo svejedno, ja sam, a njih petorica. Nikad ne znaš što se može dogoditi kad su igrači vrući. Lako je netko od njih mogao pomoći DeSousi, a onda bih bio u problemima - kaže Zanoški.

Nasreću, četvorka sa strane je i ostala - sa strane. Nisu se umiješali, baš kao što se nije umiješala niti zaštitarska služba. Propusta koliko želite, a na nesreću mnogih, sve je to snimljeno.

Was für ein Fight abseits des Eises!

DeSousa und Zanoški kommen sich in der Pause gefährlich nah und es gibt eine Schlägerei vor dem Tunnel!👊🏻 😱 #MZAHCB #ServusEishockey Jetzt live reinklicken: http://www.servushockeynight.com/, Facebook Live oder via YouTube für deinen SmartTV und deine Konsole!

Posted by Servus Hockey Night - EBEL on 17. prosinca 2017

- Pogledao sam snimku poslije... Takve stvari se ne bi smjele događati izvan leda. Nije mi drago što sam se morao tući, ali nisam želio dati na sebe - istaknuo je Zanoški i dodao kako bi vjerojatno sve ponovio i da večeras ude u takvoj situaciji.

- Ne želim čekati da me netko udari. Vidio sam nekoliko puta takav scenarij i nije završilo dobro za onoga tko je spustio gard. Pazite, netko vas može nezgodno pogoditi i teško vas ozlijediti - rekao je hokejaš Medveščaka, kojeg vjerojatno očekuje teška kazna lige.

- Ne znam što će biti. Klub je poslao snimke pa ćemo vidjeti. No na snimci se jasno vidi tko je sve počeo. DeSousa je trebao produžiti prema svojoj svlačionici, a ne provocirati me i odgurivati. Imam 33 godine i puno sam toga prošao u hokeju, no ovakvo nešto nikad nisam doživio. Znalo se dogoditi da se u hodniku igrači porječkaju, ali nikad nije bilo fizičkog obračuna - istaknuo je Zanoški.

Foto: Igor Soban/PIXSELL ČESTO U KAZNI Tom Zanoški ove je sezone dobio 37 kaznenih minuta

Barem može odahnuti da ga klub neće kazniti. Premda i za to ima temelja. Nije baš primjereno da se profesionalni hokejaš potuče pred TV-kamerama.

- Nije baš sportski i primjereno to što se dogodilo, no Zanoški od nas neće biti discipliniran. Bio je ružno izazvan i branio je sebe. Mi od ovog ne želimo raditi veliku priču, no zaštitit ćemo svojeg igrača - rekao je Ranko Vučinić, glasnogovornik zagrebačkog hokejaškoga kluba.

Medveščak 12. siječnja gostuje u Bolzanu, no Zanoški kaže da ovaj incident sigurno neće dobiti nastavak.

- Nema nikakve osvete ili nečeg sličnog. Za mene je ovo sigurno završena priča. Puno mi je važnije da pobijedimo, a ne da nekom vraćam milo za drago.

Naši partneri pišu
Message