Obavijesti

Sport

Komentari 21

Zapisničar: Nisam mogao ukrasti tih šest desetinki!

Zapisničar: Nisam mogao ukrasti tih šest desetinki!
6

Radim ovaj posao 26 godina i tvrdim da je sve bilo u redu. Nisam ja kriv što vrijeme nije 'iscurilo', kaže Saša Ekart koji sjedi za zapisničkim stolom

VIDEO

Razgovarao sam s mnogo ljudi, nitko nije konstatirao da sam zaspao ili nešto krivo učinio. Samo mi kažu da sam trebao maznuti tih šest desetinki jer se, kao, to samo kod nas može dogoditi. A svi se busaju nekakvom etikom, rekao je Saša Ekart, čovjek koji sjedi za zapisničkim stolom na svim Ciboninim utakmicama.
Zamjeraju mu što je zaustavio vrijeme nakon Bogdanovićeve trice na 0,6 sekundi te što je prekasno nastavio mjeriti kad je Kecman sa svoje polovice zabio za pobjedu Partizana. Ekarta ne dira previše što ga i igrači i javnost krive za poraz.
- Svatko ima pravo na mišljenje, ali ja radim ovaj posao 26 godina i odgovorno tvrdim da je sve bilo u redu. Uostalom, da sam pustio da vrijeme ‘iscuri’, suci bi ga vratili. Oni su se trebali konzultirati sa zapisničkim stolom prije nego što su dopustili da se igra nastavi, ali nisu - govorio je mjeritelj vremena.
Srpski su novinari otvoreno govorili o tome kako se u Beogradu takvo nešto nikad ne bi moglo dogoditi. Niti bi zapisnički stol tako “pogriješio” niti bi se Partizanova klupa tako mirno pomirila sa sudbinom.
- Ja sam mjerio vrijeme i ja sam kriv što nije ‘iscurilo’. Eto, očito sam ja kriv i za globalno zatopljenje i za to što neki šest mjeseci nisu primili plaću - sarkastično je zaključio “viseći Pedro” hrvatske košarke.

'SUPER KECMAN' U 0.4 SEKUNDE IZBACIO LOPTU
Do kraja utakmice ostalo je 0.6 sekundi. Toliko vremena imao je Dušan Kecman, a morao je primiti loptu, približiti je prsima i izbaciti. On je to uspio za 0.4 sekunde.
Po 'Pravilu Trenta Tuckera' uvedenom 1990. godine u NBA-u, minimalno vrijeme u kojem je moguće zabiti je 0.3 sekundi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti