Obavijesti

Sport

Komentari 49

Zbog Janice naučila hrvatski i skijala u našem kombinezonu...

Zbog Janice naučila hrvatski i skijala u našem kombinezonu...
1

Kad sam tek počela skijati, na jednoj utrci nisam imala odijelo. Prišla mi je Janica i dala svoje. Utrku sam odskijala u hrvatskom kombinezonu i to je bilo prvi put da sam ušla među 30, otkrila je Velez-Zuzulová

VIDEO

Od sinoć se ne osjećam dobro, bila sam bolesna i nisam mogla dati 100 posto. Ali kad sam stala na start, nisam uopće razmišljala o tome, rekla je na konferenciji za novinare Veronika Velez-Zuzulova, nova sljemenska Snježna kraljica.

Slovakinja ima puno poveznica s Hrvatskom. Dobro ga govori i rado dolazi u našu zemlju, stoga ne čudi što je emotivno doživjela čestitanje Janice Kostelić, nekadašnje suparnice u Svjetskom kupu, a danas velike prijateljice.

- Bila sam dirnuta kad mi je Janica dala krunu jer je ova utrka u Zagrebu uvijek posebna utrka, bio mi ju je san osvojiti jer sam jako povezana s Hrvatskom - rekla je Velez-Zuzulova i ispričala zanimljivu priču o njihovu prvom susretu:

- Kad sam tek počela skijati, na jednoj utrci nisam imala odijelo. Prišla mi je Janica i dala svoje. Utrku sam odskijala u hrvatskom kombinezonu i to je bilo prvi put da sam ušla među 30 (Park City 2000., op.a.). Kako sam trenirala s Janicom, počela sam učiti hrvatski jezik i danas mi jako dobro ide. No kako mi je muž Francuz, sve mi se malo pobrkalo.

Nije samo Velez-Zuzulova vezana uz hrvatski snijeg, već rado dolazi i ljeti na Jadran.

- Kao dijete, kad sam tek prohodala, roditelji su me svake godine vodili u Hrvatsku na ljetovanje. Gotovo da nema mjesta ni otoka u Hrvatskoj koji nisam posjetila. Kad god dođem u Hrvatsku, odnosno na Jadran, obavezno jedem vaše lignje. To nema nigdje na svijetu - nasmijala se.

- Janica mi je čestitala i rekla mi je da je jako sretna zbog moje pobjede. Zbog tih njenih riječi utrku nikad neće nikad zaboraviti - istaknula je Velez-Zuzulova, koja će si pozamašnom nagradom od 42.000 eura priuštiti tek večeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz