Obavijesti

Sport

Komentari 109

Zaprosio je djevojku, sad stiže u Dinamo u rekordnom transferu: 'Veliki je san zaigrati u Europi'

Zaprosio je djevojku, sad stiže u Dinamo u rekordnom transferu: 'Veliki je san zaigrati u Europi'

Godina 2021. je počela rođenjem Benjamina krajem siječnja što mi je pomoglo da budem bolji u mnogim detaljima. MLS ili Europa? San svakog igrača je igrati u Europi, poručio je Argentinac, koji je velika želja Dinama

VIDEO

Zastupnik mi je rekao da postoje ponude iz Europe i SAD-a. Analizirat ću ponude koje su stigle iz inozemstva i odlučiti. San svakog igrača je igrati u Europi, uspjeti i sanjati o igranju za reprezentaciju Argentine, izjavio je argentinski krilni nogometaš Martín Ojeda (23) za lokalne argentinske novine El Día de Gualeguaychú.

POGLEDAJTE VIDEO: Zdravko Mamić o dovođenju Petra Bočkaja

Pokretanje videa...

zdravko mamić bočkaj 00:20

Ojeda s argentinskim prvoligašem Godoy Cruzom ima ugovor na još dvije godine, a za njegove usluge zagrizli su Dinamo i Orlando City. Sudeći prema izjavama za argentinske medije, dvojbe nema. Ojeda želi u Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nogometaš to uopće ne skriva. Zapratio je Dinamo na Instagramu, a isto su učinili administratori društvenih mreža hrvatskog prvaka. Godoy Cruz tražio je za Ojedu šest milijuna eura, ali su čelnici "modrih" uspjeli smanjiti cijenu na nešto više od pet milijuna eura, što je i dalje rekord jer je najveći ulazni transfer, onaj Marka Roga iz Splita 2015., stajao upravo pet milijuna eura.

Ojedini se prijatelji na društvenim mrežama već pozdravljaju s njim, zaželjeli su mu sreću u novoj životnoj etapi. Posljednje formalnosti oko ugovora trebale bi biti riješene u ponedjeljak.

Ojeda je ove sezone u 23 utakmice zabio 12 golova i ostvario tri asistencije. Od 2017. je bio član Racinga, koji ga je posuđivao sve dok Godoy Cruz nije otkupio njegov ugovor.

Ojeda je rođen u Gualeguaychúu, gradu s 81.500 stanovnika, udaljenom 230 kilometara sjeveroistočno od Buenos Airesa. U intervjuu za lokalne novine posebno je apostrofirao rođenje sina.

- Godina 2021. je počela rođenjem Benjamina krajem siječnja što mi je pomoglo da budem bolji u mnogim detaljima. Prije toga tim stvarima nisam pridavao značenje. No s Benjom svakodnevno postoji nešto vrijedno borbe, zajedno s mojom partnericom - kazao je mladi Argentinac pa dodao:

- Sretan sam zbog svega što sam postigao prošle godine, to je bilo nešto što sam si zadao i ostvario. Golovi zabijeni Riveru (prvaku Argentine, op. a.), Independienteu i drugim klubovima doprinijeli su da moje prezime bude poznato u argentinskom nogometu pa sam zbog toga miran.

Blagdane i odmor proveo je u krugu obitelji. Zaprosio je djevojku Orianu, s kojom ima malenog Benjamina. Oriana je sestra argentinskog napadača Facunda Curucheta (31).

Čini se da se radi o obiteljskom čovjeku i mirnom nogometašu što nije nevažno. Znalo je biti problema s južnoameričkim igračima u prošlosti. 

Ojeda bi tako trebao postati sedmi Argentinac u Dinamu nakon Guillerma Suareza, Luisa Ibaneza, Adriana Calella, Leandra Cufréa, Pabla Migliorea i Leonarda Sigalija, koji ima i istog menadžera kao Ojeda.

Od potencijalnog transfera će 50 posto odštete otići Godoy Cruzu, 30 posto njegovom bivšem klubu Racinu, a 20 posto grupi investitora, pišu argentinski mediji.

- U Godoyu je komadić mog srca - podvukao je Ojeda i tako potvrdio da je transfer u zagrebački klub pitanje dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener