Obavijesti

Sport

Komentari 26

Zaradio isključenje jer se bunio za penal dosuđen na njemu!

Zaradio isključenje jer se bunio za penal dosuđen na njemu!
1

Glavni sudac petoligaškog susreta u Norveškoj osramotio se nakon što je isključio igrača, koji je tražio da se poništi nezasluženo zarađeni penal. Sudac se nije dao...

VIDEO

Nogomet svakoga dana priča neobične priče, ali ona koja dolazi iz norveške pete lige vjerojatno je najbizarnija dosad. Glavni protagonist neshvatljivih odluka bio je sudac utakmice Sandveda i Ilda Nedžad Munjić. 

Naime, napadač Sandveda Talat Abunima izborio je penal nakon što se spotaknuo o svoju nogu. Abunima je osvjestio da je sučev propust te ga u duhu 'fair-playa' tražio da poništi kazneni udarac. Dok mu je objašnjavao, sudac nije htio promijeniti odluku pokazujući na bijelu točku što je poštenog Abunimu toliko razljutilo da je uvrijedio suca. Munjić mu je zbog prigovora pokazao crveni karton.

- Prošao sam pored Ildova braniča i spotaknuo se sam o svoju nogu. Bilo je to nevjerojatno šeprtljavo od mene. Sudac je, međutim, pokazao na bijelu točku. Ali ja nisam mogao šutjeti. Morao sam progovoriti – rekao je isključeni igrač.

Tvrodglavi sudac ustrajao je u tome da je penal bio opravdan.

- Bio je to čisti penal. Abunima je sve shvatio krivo. Mislim da igrači ne znaju pravila igre. Uostalom, kad jednom zazviždim, nema predomišljanja.

Dakako, njegov suigrač je namjerno promašio penal.

No da Munjić ispadne jedini, kojemu nije do 'fair-playa' pobrinuo se Ildov trener, koji je, pri vodstvu 3-1 Sandveda, izvadio jednog igrača kako bi obje momčadi imali jednak broj igrača na terenu. Poput priče sa sretnim završetkom, utakmica je završila 3-3, a glavni sudac je bio jedini negativac.

Ova, rijetko viđena 'fair-play' utakmica impresionirala je vodstvo amaterske lige, koja je poništila crveni karton Abunime, time još više ocrnivši nedoraslog suca. Kakve bi tek kazne Munjić snosio da je sudio u četvrtoj ligi...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"